1. Lyon – Juventus: Juventus on supermotivoitunut Eurooppa-liigaan, sillä finaali pelataan sen kotiareenalla. Serie A:ssa tilanne on torinolaisjoukkueen kannalta erinomainen, joten kaikki fokus on voitu siirtää Euroopan kentille. Kaikesta aistii, että seurassa halutaan palata hallitsemaan myös Euroopan kenttiä. Vierasjoukkue on huomattavasti Lyonia laadukkaampi kokonaisuus ja vieraissakin selvä suosikki.

  2. Basel – Valencia: Vierasjoukkue on laadukkaampi, mutta Baselin kotietu tasoittaa huomattavasti lähtökohtia. Vaikka isännät luultavasti pyrkivät pitämään maalinsa puhtaana, kuuluu Valencia runsasmaalisiin joukkueisiin, eikä se ole peruutellut Euroopan kentillä. Tällätään vaikeaan kohteeseen reilusti merkkejä.

  3. AZ – Benfica: Alkmaar on valtavassa ottelu ruuhkassa Eurooppa-liigan, kansallisen sarjan ja Hollannin cupin vuoksi. Benfica on laadukkaampi kokonaisuus ja esiintynyt viime ajat huomattavasti vahvemmin. Vieraissakin portugalilaisryhmä on vahvempi.

  4. Porto – Sevilla: Porton kausi Portugalin liigassa ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Joukkue on kuitenkin huomattavasti Sevillaa vahvempi kokonaisuus ja Euroopan kentillä rutinoituneempi kävijä. Portolla on yksi koko Euroopan vahvimpia kotietua, eikä Sevillalle ole vieraista paljon luvassa. Isännät pyrkivät varmasti vierasmaalisäännön johdosta pitämään maalinsa puhtaana. Vaivaiset 20% pelattu vieraiden nolla on niin kihelmöivä merkki, että jätetään se rohkeasti rivin ankkuriksi.

Supermoniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lyon - Juventus

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

2

Basel - Valencia

Koti

0,1,2,3

Vieras

1,2,3

3

AZ - Benfica

Koti

0,2

Vieras

1,2,3

4

Porto - Sevilla

Koti

0,1,2

Vieras

0

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80€