1. SaiPa – Lukko: SaiPa on loistava kotijoukkue, kun taas Lukolla on ollut vaikeuksia vieraissa. Vahva kotietu tekee lappeenrantalaisista ottelun suosikkeja, mutta peliprosenttien puolesta ainakin SaiPan yksi ja Lukon neljä maalia kuuluvat riveihin.

  2. AIK - Skellefteå: Sarjakärjen ja -jumbon kohtaaminen. Molemmilla runkosarja alkaa olla paketissa. AIK:lla on enää hyvin teoreettinen mahdollisuus selviytyä pois karsinnoista. Skellefteån runkosarjan voitto sen sijaan alkaa olla jo paketissa. Vieraissakin Skellefteå on selvä suosikki otteluun, eikä peliprosentit anna syytä pelata yllätyksiä. AIK on kärsinyt koko kauden maalinteko-ongelmista ja alustavasti paras merkki on isäntien nolla maalia.

  3. Luleå – Brynäs F: Molemmat joukkueet teurastettiin tiistaina. Luulaja hävisi sarjakärjelle 5-1 ja Brynäs otti Växjöltä nekkuun 7-2. Molemmat tullee siis varmasti tähän otteluun puolustuksen paikkaaminen mielessään ja ottelusta voi odottaa vähämaalista. Luleå on sarjan vahvimpia kotijoukkueita ja isännät ovat paremman materiaalin sekä kotiedun puolesta ottelun selvähköjä suosikkeja.

Moniveto 2: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

SaiPa – Lukko

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

2

AIK - Skellefteå

Koti

0,1,2

Vieras

3,4

3

Luleå – Brynäs IF

Koti

2,3,5

Vieras

0,1

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 64,80€