Keskiviikon vakiosta löytyy La Ligaa, Serie A:ta sekä Englannin liigacupia. Muutamia herkullisia ohipelejä voisi olla tarjolla!

1.  Valencia-Almeria 1 Materiaaliero ja kotietu ovat selvästi kotijoukkueen puolella. Almeria ei ole voittanut vielä ainuttakaan peliä, ja kohta alkaa tulemaan kiire, jos meinaa sarjapaikan pitää. Mutta tänään se nousu tuskin alkaa ja tähän ei kannata enempää merkkejä tuhlata. 2.  Valladolid-RSociedad x2 Real Sociedad on joukkueista laadukkaampi. Joukkue ei tee eikä päästä paljoa maaleja. Lähtökohtaisesti tasainen kohde, ja vierasvoitto varmistetaan ristillä. 3. R.Madrid-Sevilla 1x Real Madrid on ottelun selkeä suosikki, ja varsinkin kotonaan. Sevilla on pelannut suht. tasaisen kauden ja on keskikastin tuntumassa. Madridin tämä ottelu pitäisi lähtökohtaisesti hoidella. Mutta joukkueen peliprosentit on sen verran hurjat (84%), että tekee mieli varmistaa ristillä isomman rahan toivossa.

4. Osasuna-Rayo x2 Tyvipään taisto kyseessä, jossa kaikki on mahdollista. Kotijoukkuetta on painotettu aavistuksen liikaa, joten x2 on hyvä ohipeli, ja rivin arvon nostattaja.

5. Milan-Lazio 1x2 Kaksi kestomenestyjää kohtaavat. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset, ja kotijoukkue on yleensä näissä vahvemmilla. Lazio on kummminkin pelannut aavistuksen Milania paremmin, ja kotivoitosta ohipeli nostaisi osuuksia mukavasti. Kohde tukkoon.

6. Fiorentina-Napoli 1x Kahden kärkijoukkueen välinen mittelö, jossa tasapeli ei varmasti ole kaukana. Molemmat on hävinneet ainostaan kerran, ja Napolin puolustus on ollut todella tiivis. Kotietu painaa sen verran, että varmistetaan risti kotivoitolla.

7. Verona-Sampdoria 1x2 Verona on aloittanut kauden pirteästi, ja on sarjassa viidentenä. Sampdoria on hieman keskikastin alapuolella. Kotijoukkueen peliprosentit ei houkuta jättämään varmaksi, ja Sampdoria voi pystyä ”yllätykseen”. Joten laitetaan kohde reilusti tukkoon.

8. Sassuolo-Udinese x2 Vierailija Udinese on joukkueista parempi, mutta sen peli ei ole vakuuttanut. Sassuolon puolustus ei ole ollut kovin pitävä, eikä joukkue ole tehnytkään pahemmin. Udinesen voitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä.

9. Juventus-Catania 1 Kaikki puoltaa tässä Juventuksen voittoa, varsinkin kun joukkue pelaa kotona. Joten ei turhia merkkejä kannata tuhlata.

10. Genoa-Parma 2 Tasaisesti pelattu kohde, josta otetaan Parma ideavarmaksi. Parma on materiaaliltaan parempi, ja joukkue on pystynyt haastamaan hyvin isompia. Kuten voitto Milanista, ja tasapeli Fiorentinasta osoittaa.

11. Newcastle-Man City 2 Cupin ottelu kyseessä, ja näissä voi yleensä käydä kuinka vaan. Cityä ei kumminkaan ole aivan uskomattoman paljon pelattu, ja vaikka joukkue pelaisi kakkosmiehistöllä, niin pitäisi olla vahvoilla.

12. Tottenham-Hull 1  Sama pätee myös tähän kohteeseen. Vaikka Tottenhamia on pelattu runsaasti, niin joukkue haluaa varmasti kotona voittaa. Tässäkin Tottenhamille voittoon riittää kakkosmiehistö.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 2

 #

Kohde

1

X

2

1.

Valencia-Almeria

1

 

 

2.

Valladolid-RSociedad

 

X

2

3.

R.Madrid-Sevilla

1

X

 

4.

Osasuna-Rayo

 

X

2

5.

Milan-Lazio

1

X

2

6.

Fiorentina-Napoli

1

X

 

7.

Verona-Sampdoria

1

X

2

8.

Sassuolo-Udinese

 

X

2

9.

Juventus-Catania

1

 

 

10.

Genoa-Parma

 

 

2

11.

Newcastle-Man City

 

 

2

12

Tottenham-Hull

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28.80€ Minivakion kanssa yhteensä 33,60€