Venäjä U20 – Suomi U20: Venäjä on materiaaliltaan parempi joukkue, mutta tällaisissa turnauksissa yksittäisissä otteluissa kaikki on mahdollista. Suomen mahdollisuus lepää Ville Husson loistavassa torjuntapelissä, jolloin venäläistähdet turhautuvat. Suomen voitosta tarjotaan niin muhkeaa kerrointa, että se on pakko ottaa peleihin.

Leksands – Färjestad: Färjestad oli mukana European Trophyssa, häviten JYPille finaalissa. Tämän jälkeen on tullut kaksi niukkaa voittoa, mutta väsymys painaa varmasti jaloissa tiukassa ottelurupeamassa. Leksands sai huilata kaksi viikkoa joulutauolla. Isäntien peli ei ole viime aikoina ollut aivan mallillaan, mutta keskinäisistä kamppailuista Leksands on vienyt molemmat. Materiaalin puolesta vieraat ovat parempia, mutta kotietu huomioon ottaen, tuntuu kolmosen kerroin melko maukkaalta!

Ottawa – Washington: Capitals pelasi eilen Sabresin vieraana häviten 2-1, joten Senatorsilla on kotiedun lisäksi myös lepoetu puolellaan. Pelin lisäksi vieraat joutuvat myös matkustamaan pitkän matkaa välissä. Senators on materiaalin puolesta selvästi parempi ja viime aikoina alkanut myös pelata materiaalin edellyttämällä tavalla: kotona kaatui Pittsburgh 5-0 ja Bruins 4-3. Sens on on ottelun suosikki ja kerroin kelpaa loistavasti peleihin.

Pitkävetovihjeet maanantai 30.12.2013

Illan Pankit

operaattori poistettu

Ottawa - Washington

1

2,30

02:30

Illan Pommit

operaattori poistettu

Venäjä U20 – Suomi U20

2

6,10

16:00

William Hill

Leksands – Färjestad

1

3,00

20:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.