1. Fulham – Everton: Sarjajumbo Fulham otti 5-0 kuokkaan Cityltä edellisottelussa, mutta tätä ennen joukkue oli todella vahva kotonaan Newcastlea vastaan. Mökkiläiset tarvitsevat kipeästi pisteitä, kun 17. sijaan on jo viisi pistettä eroa. Everton taistelee tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista, sillä vaikka Arsenal on seitsemän pisteen karkumatkalla, on Evertonilla kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Vieraissakin laadukkaampi Everton on selvä suosikki. Roberto Martinezin tiki-taka saattaa murtaa isäntien puolustuksen jo aikaisessa vaiheessa, jolloin ottelusta voi muodostua varsin runsasmaalinen, kun molemmat kaipaavat ehdottomasti kolme pistettä ottelusta.

  2. Lazio – Parma: Lazion tilanne on kaoottinen. Seura on ristitulessa, jossa omansa saa niin fanit, seurajohto kuin pelaajatkin. Parma sen sijaan on stabiilissa kunnossa ja sarjan varmimpia suorittajia. Viime viikolla se haastoi jopa Juventuksen vahvasti. Vieraskentälläkin Parma kiihottaa meitä peleille.

  3. Liverpool – Tottenham: Spurs pelasi Southamptonia vastaan todella vahvan ottelun viikko sitten ja nousi 0-2 tappioasemasta 3-2 voittoon. Liverpool on vieläkin vahvemmassa iskussa. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja tehnyt näissä kamppailuissa käsittämättömät 18 maalia. 'Poolilla on nyt elämänsä tilaisuus, kun Chelsea ja City kompuroivat omissa otteluissaan. Jos liverpoolilaisjoukkue ei säikähdä tilannettaan, kaataa se koti- ja materiaaliedun puolesta Spursin tänään.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Fulham - Everton

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

2

Lazio - Parma

Koti

0,1

Vieras

1,2

3

Liverpool - Tottenham

Koti

2,4,5

Vieras

1,2,3

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€