Donbass – Avangard Omsk: Omsk on materiaaliltaan parempi joukkue, mutta sen sekoilut seurajohdon puolella ovat tarttuneet myös kaukaloon. Joukkueen tila on kaaosmainen, eikä peli kulje millään lailla. Donbass on vahva kotietu ja joukkueesta tarjottu kerroin riittää helposti peleihin.

Blues – Kalpa: Molemmat joukkueet ovat olleet varsin tehottomia. Mikko Koskisen myynnistä huolimatta, Bluesin maalivahtipeli on palannut tasolleen Jani Niemisen myötä. Kalpan Pekka Tuokkolalla on sen sijaan kaksi nollapeliä takanaan. Odotettavissa on todella vähämaalinen kamppailu ja hieman huonommallakin kertoimella pelaamme alle 5,5 maalia.

Granada – Athletic: Kotijoukkueen peli on ollut aivan jumissa alkukauden, eikä joukkue ole saanut vielä maaliakaan aikaiseksi kotona. Athletic on huomattavasti vahvempi ryhmä ja vieraissakin suosikki.

VPS – HJK: HJK:n mestaruus on sinettiä vaille valmis. VPS pelaa tiukasti pronssimitalista sekä Euroopan kentille oikeuttavista paikoista. Kotijoukkueen motivaatio- ja kotietu tasoittaa HJK:n materiaalista ylivoimaa ja hulppea kerroin on nostettava peleihin!

Lens – Metz: Lens on kotiedun puolesta ottelun niukka suosikki, mutta Metz on avannut kauden huomattavasti vakuuttavammin. Varsinkin puolustus on Metzillä huippukunnossa. Pidän lähtökohtia otteluun ympäripyöreinä ja tarjottu kerroin nousee selvästi ylikertoimen puolelle!

Pitkävetovihjeet maanantai 30.9.2013

Illan varmat

Donbass - Omsk

1

2,40

19:00

Blues – Kalpa alle/yli 5,5 maalia

Alle

1,50

18:30

Granada – Athletic

2

2,50

23:00

Illan pommit

VPS - HJK

1

5,80

18:30

Lens – Metz

2

4,00

21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.