Edelliseltä kierrokselta napsahti Saipan voitto kiinni komealla kertoimella 3,25! Tänään pelataan Liigassa vain yksi ottelu, kun komeassa nollaputkessa pelaava Kalpa matkaa Espooseen!

Kalpa lähtee Espooseen kaksi puhdasta kotivoittoa taskussaan, kun TPS kaatui 3-0 ja Ässät 4-0. Blues on saanut kolmessa edellisessä ottelussaan neljä maalia aikaan voittaen vain Pelicansin jatkoajalla.

Bluesin suurin ongelmakohta, maalivahtipeli on lähtemässä rullaamaan. Jani Niemisen hyvistä otteista huolimatta, ei joukkueelta löydy täyttä luottoa maalivahtiinsa. Joukkue tuntee itsensä petetyksi, kun paras pelaaja ja tietynlainen seuraikoni sai lähteä heti alkusyksystä. Kalpalta puuttuu ottelusta tärkeä palanen, kun nuori Kasperi Kapanen on loukkaantumisen vuoksi poissa. Myös Jukka Voutilainen ja Jussi Timonen jatkavat loukkaantuneiden kirjoilla.

Tiukka ja tasainen ottelu tulee ratkeamaan kuuluisiin pieniin marginaaleihin: typerät jäähyt ja henkilökohtaiset virheet nousevat estradille. Molemmilla on ratkaisijoita vähän, mutta Bluesilta vastuuta kantaa Miro Aaltonen ja Kalpalta Artturi Lehkonen.

Joukkueilla ei ole suurta eroa materiaaleissa, joten Bluesin kotietu tekee heistä niukan suosikin. Kalpa on kuitenkin ollut viime ajat hyvässä iskussa ja varsinkin puolustus sekä maalivahti Pekka Tuokkola ovat olleet timanttia. Ennakkoasetelmat ovat todella vähämaaliset ja nostetaan peleihin alle 5,5 maalista tarjottu kerroin 1,50 Sportingbet.

Pelimuoto:

Blues

X

Kalpa

1X2

2,40 Sportingbet

4,05 operaattori poistettu/ operaattori poistettu

2,60 operaattori poistettu

Blues -1

3,50 Sportingbet

6,50 operaattori poistettu

1,57 operaattori poistettu

Yli/alle 5,5

Yli 5,5: 2,65

operaattori poistettu

 

Alle 5,5: 1,50 Sportingbet