Lauantain menu: Valioliigaa, SM-liigaa, La Ligaa ja NHL:ää

Sunderland - ManU: Sunderlandin kausi on ollut pettymys. Joukkue on sarjan 15. ja pisteitä tarvitaan, että ensi kauden sarjapaikka varmistuisi. Kuudesta edellisestä ottelustaan Black Cats on rimpuillut kaksi tasapeliä ja turpaan on tullut neljästi, joten peli on pahassa lukossa. ManU johtaa sarjaa selvällä erolla ennen paikallisvastustaja Cityä ja mestaruus on muutamaa voittoa vaille varma. ManU on voittanut kaikki viisi edellistä sarjaotteluaan päästämättä maaliakaan, joten tulevan mestarin paketti on tällä hetkellä hyvin kasassa. Perustasoero joukkueiden välillä on iso vieraiden hyväksi ja manchesterilaisten menestyskertoimet ovat hyviä pelikohteita.

Jukurit - Ilves: SM-liigakarsintaa. Ensi kauden pääsarjapaikka on katkolla tänään Mikkelissä vierasjoukkue Ilvekselle. Ottelusarjan kaikki kolme ottelua ovat olleet tasaisia, mutta Ilves on kääntänyt ottelut lopulta paremmalla rutiinilla itselleen. Edellinen ottelu venyi aina jatkoerään saakka, mutta lopulta Ilves korjasi hedelmät. Jukurit tuskiin enää itsekään uskoo neljään peräkkäiseen voittoon ja Ilves lähtee katkaisupeliin selvänä suosikkina.

Zaragoza - Real Madrid: Zaragoza on ollut viime aikoina surkeassa vireessä ja edellinen sarjavoitto on joulukuulta. Kymmenen edellisen ottelun saldo on surkea 0-4-6 ja edellinen maalikin syntyi yli kuukausi sitten. Kolmessa edellisessä ottelussaan joukkue on jäänyt maaleitta. Real Madrid on sarjan tulivoimaisin joukkue ja suursuosikki vieraskentälläkin. Kaikki muu kuin selvä vierasvoitto olisi iso yllätys ja vieraiden kertoimet ovat kelpo pelikohteita.

Winnipeg - Carolina: Jets on vaikean alkukauden jälkeen saanut pelinsä toimimaan paremmin ja etenkin kotikentällä peli on kulkenut viime kierroksilla mainiosti. Jets on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudentena ja joukkue taistelee tosissaan konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Alla on 4-0 vierastappio hirmukuntoiselle Pittsburghille, mutta sitä ennen joukkue kaatoi Carolinan ja Tampa Bayn peräjälkeen. Carolinan tappioputki venyi viime yönä seitsemän ottelun mittaiseksi, kun Toronto pöllyytti Canesia 6-3 lukemin. Jets on kotikaukalossaan selvä suosikki ja isäntien menestyskertoimet otetaan peleihin.

Pitkävetovihjeet lauantai 30.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Sunderland - Manchester United 2 1,67 14:45
Jukurit - Ilves 2 2,10 17:00
Zaragoza (+1) - Real Madrid 2 2,05 21:00
Winnipeg - Carolina 1 2,15 21:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Sunderland (+1) - Manchester United 2 2,72 14:45
Jukurit (+1.5) - Ilves 2 3,25 17:00
Zaragoza (+2) - Real Madrid 2 3,65 21:00
Winnipeg - Carolina (+1) 1 3,10 21:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.