Urheiluveikkaus.com on pitkän historiansa aikana takonut eniten monivetovoittoja Valioliigan puolelta. Jälleen kerran kolmen kohteen monivetokierroksesta on tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen ja peli-ideoita löytyy! 

  1. Hull - Newcastle: Kahden todella vaikeaa jaksoa elävän joukkueen kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovat kärsineet isoista maalinteko-ongelmista, ja vaikka perinteisesti seurojen keskinäiset kohtaamiset ovat muodostuneet runsasmaalisiksi, voidaan lauantaina odottaa tiukkaa ja vähämaalista kamppailua. Newcastlelta löytyy laadullisempi kokonaisuus, mutta molempien joukkueiden runsaat loukkaantumiset ja Hullin kotietu tekevät lähtökohdista kiharaiset. Pelijakauman puolesta molempien joukkueiden nollat kuuluvat ehdottomasti lapulle!

  2. Liverpool - West Ham: Hyvän kuntoon päässeen Liverpoolin ja hurjaa Valioliiga-kautta pelaavan West Hamin kohtaaminen on loistava esinäytös ennen illan herkkupalaa. Pool pelasi Chelseaa vastaan tiistaina Liigacupissa ja tunteikas ottelu sekä kirvelevä tappio painavat varmasti vielä jaloissa. Hammersin saa lepoedusta pientä plussaa, eikä sen puolustusmuuria ole tällä kaudella helposti murrettu. Kotikentällään Pool on ottelun suosikki, mutta Hammersissa on yllätyspotentiaalia. 
  3. Chelsea - Manchester City: Koko Valioliiga-kauden odotetuin kamppailu. Chelsea on Cityä viisi pistettä sarjassa edellä ja sarjatilanteen johdosta Jose Mourinho lähettää joukkueensa kotikentälläänkin ennen kaikkea välttämään tappiota, ei voittamaan ottelua. Tämä tekee ottelun lähtökohdista varsin vähämaaliset. Mourinho tietää, miten isot pelit voitetaan ja usein tämä on tarkoittanut hyvin puolustusorientoitunutta lähestymistapaa. Chelsea on kotikentällään ottelun suosikki, mutta isäntien jääminen maaleitta on sen verran alipelattu, että sinisten nolla on pakko ottaa lapulle. 

Moniveto 9: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hull - Newcastle

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

2

Liverpool - West Ham

Koti

0,2,3

Vieras

0,1

3

Chelsea - City 

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Jalka

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€