1. TPS – KalPa: Sarjan häntäpään taistelussa kohtaa kaksi todella huonosti esiintynyttä joukkuetta: KalPa ei osaa hyökätä, TPS ei osaa puolustaa, eikä hyökätä. Maaliodotusarvo on erittäin alhainen nihkeään otteluun, johon TPS lähtee paremman materiaalin ja kotiedun turvin suosikkina.

2. AIK – Färjestad: Sarjan häntäpään taisto. Färjestadin kausi ei missään nimessä ole mennyt odotusten mukaan: joukkueen pitäisi olla aivan toisilla sijoilla kuin toiseksi viimeisenä. Materiaaliltaan joukkue on kuitenkin parempi ja lähtee vieraissakin otteluun niukkana suosikkina. Peliprosentit ovat aivan liian kotimyönteiset, joten uskotaan nyt jo Färjestadin kelkan kääntyvän ja lähdetään vain vierasmenestyksistä!

3. Skellefteå – Växjö: Sarjajohtaja Skellefteå on osoittanut jälleen olevansa aivan timanttinen joukkue. Kotijoukkue on päästänyt vähiten maaleja sarjassa ja tiistaina kaatui sarjakakkonen Luleå vieraissa 0-3. Växjö kuuluu sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin, kotijoukkue on jättisuosikki, mutta parhaat peli-ideat löytyvät niukoista kotivoitoista.

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

TPS - KalPa

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

2

AIK - Färjestad

Koti

1,2

Vieras

3,4,5

3

Skellefteå - Växjö

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€