1. Granada – At. Madrid: Atleticon kausi on ollut loistava. Joukkue on hävinnyt kaikki sarjat huomioon ottaen vain yhden ainoan ottelun ja voittanut kaikki loput. Mukaan kuuluu muun muassa vierasvoitto tulikuumasta Derbystä Realia vastaan 0-1. Atletico on tosissaan osoittanut, että se voi kamppailla mestaruudesta kahta jättiä vastaan ja lähteen sarjan häntäpäähän kuuluvaa Granadaa vastaan vieraissakin jättisuosikkina. Vieraiden puolustus on ollut koko kauden timanttia ja ensimmäinen merkki lapulle on kotijoukkueen nolla.

2. Villareal – Getafe: Villareal on hurmannut kaikki alkukaudesta lähtien komealla hyökkäyspelillään! Viimeinen osoitus saatiin sunnuntaina, kun joukkue kaatoi kuumassa paikalliskamppailussa Valencian 4-1. Getafe on pelannut alkukauden yli odotusten ja on vain kolmen pisteen päässä sarjanelosesta Villarealista. Tänään kuitenkin kotijoukkue on jättisuosikki.

3. Athletic – Elche: Bilbaon alkukausi ei kenties ole ollut toivotunlainen: ailahtelevaisuus on vaivannut. Elche on sen sijaan pelannut yli odotusten ja kuuluu sarjan keskikastiin, vaikka ennen kautta joukkue tuomittiin putoamaan. Athletic on kuitenkin materiaalin puolesta hirmuisesti edellä ja kotonaan ottelun jättisuosikki.

4. Betis – Levante: Levante on ollut melkoinen ilmestys: sarjan seitsemäs tila on ansaittu. Betis sen sijaan rämpii illasta toiseen. Sarjan toiseksi viimeiseksi valunut kotijoukkue osoitti jo ammattiylpeyden puuttumista, kun Atletico murskasi sen 5-0 kotikentällään. Kotijoukkue on materiaaliltaan parempi ja vaikka Levante on pelannut viime ajat paljon paremmin, peliprosentit ovat aivan liian vierasmyönteiset! Kotivoitoista löytyy parhaat pelivalinnat!

Supermoniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Granada – At. Madrid

Koti

0

Vieras

0,1,2,3

2

Villareal - Getafe

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

3

Athletic - Elche

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

4

Betis - Levante

Koti

0,2,3

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e