Sport tyly isäntä Kuparisaaressa?

Sport - K-Vantaa: Vaasan Sport on ollut kummallinen peikko Kiekko-Vantaalle viime vuosina. Joukkueet kohtaavat toisensa useita kertoja kauden aikana, mutta vantaalaisten edellinen voitto vaasalaisista on lokakuulta 2010. Sen jälkeen joukkueet ovat kohdanneet kuudesti sarjaottelussa ja kerran harjoituskamppailussa, mutta Sport on poistunut kaukalosta joka kerta voittajana. Mestiksen hallitseva mestari Sport menetti kesällä muutaman profiilipelaajan, mutta perustasoltaan joukkue on yhä sarjan kermaa Jukureiden ja KooKoon kanssa. Kotiotteluissaan Sport on tunnetusti erittäin vahva ja tämän kauden neljästä kotipelistä onkin saldona yhtä monta voittoa. Joukkue vahvistui vielä entisestään tähän otteluun, kun viime kaudella Mestiksen vuoden tulokkaaksi ja Sportin mestaruusryhmän avainpelaajiin kuulunut Samuli Virkkunen palaa Sportin paitaan Porin Ässistä. Kiekko-Vantaan otteet ailahtelevat kaudesta toiseen ja sama meno on jatkunut tälläkin kaudella. Avauskierroksella joukkue hävisi kenties Mestiksen heikoimmalle ryhmälle kotonaan, kun Heinolan Peliitat haki täyden pistepotin Tikkurilasta. Tällä hetkellä alla on kahden ottelun voittoputki, kun edellisessä otteluissa kaatui TuTo ja LeKi. Koti- ja materiaaliedun turvin Sport on ottelun suursuosikki.

Manchester City - Borussia Dortmund: Kotijoukkue Cityn kertoimet ovat nousseet pitkin päivää vaikka kokoonpanoissa ei ole mitään ihmeellisyyksiä tänään. City pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella ryhmällä ja poissa ovat vain Samir Nasri, Maicon sekä Micah Richards. Jack Rodwell sen sijaan on kunnossa, mutta hän aloittanee ottelun vaihtopenkiltä. Vierailija Dortmundilta on tähän tietoon ottelusta poissa ainoastaan puolustaja Patrick Owomoyela. Kotijoukkue Manchester City on joukkueista pykälää laadukkaampi ja kotiedun turvin ottelussa n. kerran kahdesti voittava suosikki. Koska kokoonpanotiedoista ei löytynyt pitkän tutkimisen jälkeen mitään ihmeellistä, kelpaa kotijoukkueen voitosta tarjottu kerroin pelivalinnaksi.

Joukkueiden mahdolliset avauskokoonpanot:Man City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy; Garcia, Barry, Silva, Toure Yaya; Aguero, TevezDortmund: Weidenfeller; Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer; Gundogan ,Kehl, Blaszczykowski, Gotze, Reus; Schieber

Pitkävetovihjeet keskiviikko 3.10.2012

Päivän Varmat
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Sport - K-Vantaa 1 1,52 18:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Sport - K-Vantaa (+1) 1 1,86 18:30
operaattori poistettu JYP-Akatemia - LeKiAlle / Yli 5,5 maalia Alle 1,90 18:30
operaattori poistettu Manchester City - Dortmund 1 2,11 21:45

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.