1. JYP - Lukko: 

JYP on paremman materiaalin puolesta suosikki kotonaan, mutta ei ole esiintynyt viime aikoina parhaimmillaan. Lukolla mahdollisuudet yllätykseen ja peliprosentit puoltavat vieraiden pelaamista. Lyödään varman päälle kohde tukkoon. 2. SaiPa - Jokerit:SaiPa ei ole hävinnyt vielä otteluakaan kotikentällä. Silti Jokerit on materiaalin puolesta vieraissakin niukka suosikki. Illan minivakio vaikuttaa hankalalta, joten lyödään vierasvoitto varmaksi. 3. Ilves - HIFK: Ilves on suosikki kotiedun puolesta, mutta materiaaliltaan IFK on parempi (loukkaantumisista huolimatta. Kotivoittoa on pelattu liikaa ja pelataan kohde tukkoon. 

4. Ässät - TPS:Tasainen kamppailu tiedossa, Ässät on ollut hyvä kotikentällään ja saa suosikin aseman. TPS on pelannut ailahdellen ja omaa ulkomaalaisvahvistusten johdolla mahdollisuudet voittoon: 12. 

5. Pelicans - HPK:Pelicans on ollut alkukauden sensaatio. Kerho on myös pelannut ja varsinkin puolustanut hyvin. Kotivoittoa on pelattu aivan liikaa (69%), joten lyödään kohde tukkoon. 

6. Sport - Jokipojat: Tasainen kohde, mutta Sport on kotiedun puolesta suosikki. Vaikealla kierroksella kelpuutamme vaasalaiset varmoiksi asti. 

7. K-Vantaa - Hokki:Kiekko-Vantaa on pelannut hyvin viime ajat, eikä Hokin kausi ole vielä lähtenyt rullaamaan. K-Vantaa nauttii suurta kotietua ja kelpaa varmaksi asti näillä prosenteilla, vaikka Hokki onkin materiaalisesti parempi. 

8. Jukurit - KooKoo: KooKoon alkukausi on ollut aivan jumissa - peli ei kulje, ei sitten millään. Jukurit on sarjan paras joukkue ja kotonaan poikkeuksetta suosikki. Vaikka kotivoittoa on pelattu reilusti, lyömme sen varmaksi. 

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 2: Jääkiekko

#

Kohde

1

X

2

1.

JYP - Lukko

X

2

2.

SaiPa - Jokerit

 

 

3.

Ilves - HIFK

1

 X 

4.

Ässät - TPS

1

 

2

5.

Pelicans - HPK

1

X

2

6.

Sport - Jokipojat

1

 

 

7.

K-Vantaa - Hokki

1

 

 

8.

Jukurit - KooKoo

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 27,00€