Neljän kohteen jääkiekkomonivedossa on jälleen tarjolla jättikertoimet!

1. Pelicans - HPK: Pelicans lentää tällä hetkellä! Joukkue on sarjakärjessä ja edellisessä ottelussa kaatui Lukko peräti 4-7. Nyt odotettavissa on kuitenkin vähämaalinen kamppailu, kun HPK saapuu Lahteen. Kerho on puolustanut todella hyvin, eikä se ole vieraissakaan vailla mahdollisuuksia, jos ykköskenttä saa pelinsä kulkemaan. 

2. Ässät  - TPS: Isomäen perjantaihuumaa! Luvassa räiskyvä ottelu, jossa maaleja saatetaan nähdä normaalia enemmän. TPS on pelannut ailahdellen, kun taas Ässät on loistanut kotona ja ollut sysisynkkä vieraissa. Kotietu tekee Ässistä suosikin, mutta ei TPS ole vailla mahdollisuuksia vieraissakaan. 

3. JYP - Lukko: JYP on vahva kotijoukkue, mutta viime aikojen esitykset eivät ole vakuuttaneet. Odotettavissa on varsin vähämaalinen kamppailu, johon JYP lähtee suosikkina. Peliprosenteissa vieraiden menestykset ovat kuitenkin todella kannattavia ideoita. 

4. Ilves - HIFK: Vierasjoukkue on parempi materiaaliltaan, mutta todella ailahtelevainen. IFK kärsii myös loukkaantumisista ja raikkaasti esiintynyt Ilves lähtee otteluun kotihallissa suosikkina. Maalivahti Ville Kolppanen on loistanut tupsukorvien maalilla ja jos sama vire pysyy, tulee IFK:lle vaikea iltapuhde. 

Supermoniveto 3: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Pelicans - HPK

Koti

1,2,4

Vieras

0,1,3

2

Ässät - TPS

Koti

3,5

Vieras

2,4

3

JYP - Lukko

Koti

1,2,4

Vieras

2,3

4

Ilves - HIFK

Koti

2,3,4

Vieras

1,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e