1. SaiPa - KalPa: SaiPalla on CHL-ottelu Kärppiä vastaan alla. KalPa on saanut levätä pidempään. Kuopiolaiset ovat hallinneet tämän kauden keskinäisiä kohtaamisia. Kotikentällään SaiPa on kuitenkin ottelun suosikki. Peliprosenttien puolesta SaiPa on hämmästyttävän alipelattu, eikä KalPaa oteta missään nimessä peleihin!
  2. TPS - Ässät: TPS:n avainpelaajat ovat nostaneet tasoaan valmentajanvaihdoksen jälkeen. Tämä on tehnyt Palloseurasta jälleen vakavasti otettavan joukkueen. Materiaaliero joukkueiden välillä on selkeä isäntien eduksi ja kotikentällä TPS on selvä suosikki.
  3. Blues - HPK: Blues on hieman piristynyt: edellisestä viidestä ottelusta se on onnistunut keräämään neljästä pisteitä. Kerho pelasi eilen IFK:ta vastaan kotona, joten Blues pääsee kamppailuun levänneempänä. Koti- ja lepoedun myötä Blues on kamppailun suosikki.
  4. Pelicans - JYP: Joukkueet kohtaavat jo neljättä kertaa tällä kaudella. JYP on ollut täysin ylivoimainen aikaisemmissa kohtaamisissa. Materiaaliero on selvä JYPin eduksi, eikä kotivoittoja tälläkään kertaa tarvita kupongille.

Supermoniveto 6: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

SaiPa - KalPa

Koti

2,4

Vieras

0,1

2

TPS - Ässät

Koti

3,5,6

Vieras

1,2,3

3

Blues - HPK

Koti

2,3,4

Vieras

2,3,4

4

Pelicans - JYP

Koti

1,2

Vieras

4,5

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80€