1. Udinese – Fiorentina: Coppa Italian välierään lähdetään täysin ympäripyöreistä asetelmista. Molemmat ovat ailahdelleet viime aikoina ja Udinesen kotietu tasoittaa Fiorentinan niukan materiaaliedun. Molemmilla joukkueilla on potentiaali runsasmaalisuuteen, mutta välierähengessä ottelusta muodostunee tasainen sekä vähämaalinen. Ainakin alustavien peliprosenttien mukaan molempien nollat ovat loistavia ideoita.

  2. Fulham – Sheffield U: FA-cupin uusintaottelu Sheffieldin venyttyä kotonaan 1-1 tasapeliin. Tasoero joukkueiden välillä on kuitenkin valtava isäntien eduksi ja kotonaan Fulham on jättisuosikki. Vaikka mökkiläisillä on ollut Valioliigassa viime aikoina vaikeata, on valmentajan vaihdoksen jälkeen näkynyt valoa tunnelin päässä. Kahta sarjaporrasta alempaa löytyvä Sheffield saa tänään julmasti takkiin.

  3. Nantes – PSG: Ranskan cupin välierä. PSG johtaa Ligue 1:sta peräti viiden pisteen erolla ennen miljoonajoukkue Monacoa. Pariisilaisten materiaali on äärimmäisen laaja, eikä se kärsi liiemmin otteluruuhkista. Vieraissakin joukkue on ylivoimaisella materiaalilla selvä suosikki.

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Udinese - Fiorentina

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

2

Fulham – Sheffield U

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

3

Nantes - PSG

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Moniveto 3: panos 0,20e – hinta 43,20€