Peliprosentit ovat nyt niin metsässä, että ei auta kuin lyödä vastaan ja kovasti!

  1. TPS – Kärpät: TPS on neljän ottelun tappioputkessa, mutta ei vielä täysin luovuttanut. Kärpät on monta luokkaa laadukkaampi ja vieraissakin selvä suosikki, mutta pelikansa on betsannut oululaisten voitot niin pahasti yli, että on pakko iskeä vastakarvaan! Varsinkin kotijoukkueen 0 ja 1 maalia ovat kuumenneet liikaa ja isäntien venyminen kahteen maaliin nostaa mukavasti rivin arvoa.

  2. KalPa – SaiPa: Ennustettavissa on äärimmäisen vähämaalinen kamppailu. KalPan myytyä Jukka Voutilainen Tapparaan joukkueen kultaista kypärää kantaa Kalle Kerman tehoin 6+5. SaiPa on tällä hetkellä selvästi laadukkaampi ja vieraissakin suosikki. Pelataan umpihullusti isäntien nolla varmaksi!

  3. Jokerit – JYP: Molemmilla on todella kuumat maalivahdit sekä loistava puolustus. JYP on ailahdellut, mutta Jokereita vastaan joukkue syttyy varmasti taistelemaan. Luvassa on äärimmäisen vähämaalinen kamppailu. Kotietu tekee isännistä vain niukan suosikin. Molempien nolla ja yksi maalia ovat rumasti alipelatut ja pakko ottaa kaikkiin kuponkeihin.

  4. Tappara – HIFK: IFK:lla on vaikeampi jakso menossa. Lähinnä tämä johtuu avainmiesten loukkaantumisista, joka vaikuttaa huomattavasti etenkin erikoistilanteisiin. Tappara on laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan suosikki, mutta vierasmenestykset on pelattu törkeästi ali. IFK:n 3 ja 4 maalia ovat parhaat merkit kupongille, mutta varmistellaan riviä myös kotivoitoilla ja jätetään tasapelit pois.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 2: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

TPS – Kärpät

Koti

2,3

Vieras

1,4,6

2

KalPa – SaiPa

Koti

0

Vieras

1,2,3,4

3

Jokerit - JYP

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,3

4

Tappara - HIFK

Koti

1,3,4

Vieras

1,3,4

 

EI TASAPELEJÄ

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e