Liiga-supermonivedossa olisi jälleen 300 000€ ainoalle täysosumalle jaossa!

  1. Ilves – TPS: Ilves taistelee vielä kynsin hampain kuuden parhaan joukkoon pääsystä. TPS:n kausi on ollut ohi jo hyvän aikaa. Turkulaisten puolustusmotivaatio on romahtanut useassa ottelussa, eikä tänäänkään repsahdus olisi suuri yllätys. Ilves lähtee motivaatio- ja kotiedun puolesta otteluun selvänä suosikkina.

  2. HPK – JYP: JYP on tällä hetkellä yksi sarjan vaikeimmin veikattavista joukkueista. Esitykset eivät ole huonoja, mutta jotain puuttuu. Kerho on huomattavasti vapautuneempi ryhmä ja pystyy kotikentällään kaatamaaan jyväskyläläiset. Satsataan vaikeasti veikattavaan kohteeseen runsaalla merkkimäärällä.

  3. HIFK – KalPa: IFK otti tärkeän voiton Jokereista talviklassikossa. KalPa on hävinnyt nyt 11 ottelua peräjälkeen ja tehnyt ylivoimaisesti vähiten maaleja sarjassa. Isännät ovat jättisuosikkeja ja pelkkä maalinteko on luultavasti kuopiolaisilla kiven takana.

  4. Lukko – SaiPa: Lukko koki tappion viime kierroksella Turussa ja tulee tähän otteluun varmasti täynnä kiukkua. SaiPan vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut ja viime aikoina myös hyökkäys on myös kärsinyt teho-ongelmista. Lukko lähtee paremman materiaalin sekä kotiedun puolesta otteluun selvähkönä suosikkina.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 3: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ilves - TPS

Koti

4,5,6

Vieras

1,2

2

HPK - JYP

Koti

1,3,4

Vieras

1,3,4

3

HIFK - KalPa

Koti

3,4

Vieras

0,1

4

Lukko - SaiPa

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e