1. HSV – Leverkusen: Voi Leverkusen, voi Leverkusen. Alkukauden sensaatio on ajautunut kaaosmaiseen tilaan. Helpottavan Augsburg-voiton jälkeen nähtiin taas paluu pohjille, kun lääketehtaan suojatit jäivät sarjajumbo Braunschweigin kanssa kotona 1-1- tasapeliin. Päävalmentaja Sami Hyypiä pelaa illasta toiseen työpaikkansa puolesta. HSV löytyy sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta ja taistelee epätoivoisesti putoamista vastaan, joten se ei tule antamaan senttiäkään periksi. Vaikka vieraat ovat selvästi laadukkaampi kokonaisuus, ei Bayer ole näistä asetelmista kuin niukka suosikki vieraskentällä.

  2. Marseille – Ajaccio: Kahden todella alavireisen joukkueen kohtaaminen. Ajaccio on käytännössä varma putoaja ja sen edelliskierrosten otteluissa on nähty todella runsaasti maaleja. Marseille on laadukkaampi kokonaisuus ja selvä suosikki otteluun, mutta ei silläkään loppukaudessa suurempaa panosta ole. Kohteeseen kannattaa revittää tuloksia reilusti molemmille puolille.

  3. Almeria – Osasuna: Putoamistaiston kannalta ottelun panos on maksimaalinen. Molemmat löytyvät tasapisteissä putoamisviivan alta. Almerian kotietu tekee siitä vain marginaalisen suosikin. Osasuna kuuluu sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin ja näin tärkeään otteluun se tulee entistäkin puolustusvoittoisemmalla taktiikalla. Ottelun maaliodotusarvo on näin todella pieni ja parhaimmat ideat löytyvät vähämaalisista tuloksista.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HSV – Leverkusen

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

2

Marseille - Ajaccio

Koti

1,2,4

Vieras

1,2,3

3

Almeria - Osasuna

Koti

0,1

Vieras

0,1

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€