1. Arsenal – West Bromwich: Arsenal on varmistanut paikkansa ensikauden Mestarien liigaan, kun Everton hävisi eilen Citylle kotonaan 2-3. West Bromwich tarvitsee vielä pisteitä välttääkseen tippumisen Valioliigasta, joten vierailla varmasti on pelihaluja Emirates Stadiumilla. Haetaan vähämaalisia tuloksia, joissa huomioidaan vierasyllätykset.
  2. Chelsea - Norwich: Chelsea taistelee vielä Valioliigan voitosta, mutta se vaatisi jo Cityltä sekä Liverpoolilta apuja. Norwich tarvitsee kipeästi voittoa, mikäli mielii säilyä sarjassa ja se nostaakin ottelun mielenkiintoa. Panokset ovat korkeat, joten maalien odotusarvo laskee hieman.
  3. Levante – Atletico Madrid: Atleticolla on mahdollisuus olla tämän kauden komeetta! Se raivasi itsensä Mestarien liigan finaaliin rakasta verivihollista Real Madridia vastaan, ja nyt se taistelee myös La Ligan voitosta kyseistä joukkuetta vastaan. Voitolla joukkue tarraisi pokaaliin tiukasti kiinni, ja kun Levantella ei tässä pelissä panosta ole, ei voittaja suosikkia tästä ottelusta tarvitse miettiä.

 

Moniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Arsenal – West Bromwich

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

2

Chelsea - Norwich

Koti

1,2

Vieras

0,1

3

Levante – Atl. Madrid

Koti

0

Vieras

1,2,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 14,40€