1. Milan - Inter: Milan on herännyt taistelemaan paikasta Eurooppa liigaan ensikaudeksi. Joukkue on pisteen päässä kuudennesta sijasta ja viimeisestä Eurooppa liiga –paikasta. Inter löytyy sijalta 5, mutta senkään paikka eurokentille ensikaudeksi ei ole varma. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet todella tiukkoja edellisten kausien aikana. Haetaan kuitenkin parempia prosentteja suurilukemisista tuloksista.
  2. Real Madrid - Valencia: Valencia koki kovan kolauksen, kun se tippui Sevillaa vastaan Eurooppa liigan välierissä. Joukkueella ei käytännössä ole enää mahdollisuuksia Eurokentille ensikaudeksi. Real Madrid sen sijaan taistelee vielä La Ligan voitosta ja tarvitsee ehdottomasti voiton tästä ottelusta mikäli mielii vielä taistella kannusta.
  3. Marseille - Lyon: Lyon ja Marseille löytyvät sarjasta peräkkäisiltä sijoilta 5. ja 6. Joukkueiden välinen ero on viisi pistettä, joten Marseille tarvitsee ehdottomasti voiton, mikäli mielii Eurokentille ensi kaudeksi. Lyon lähtenee puolustamaan tiukasti vieraskentällä, sillä joukkueelle kelpaa tasapelikin. Tämä laskee maalien odotusarvoa, ennestäänkin jo tasaisessa ottelussa, joten 0-0 tuloskaan ei olisi yllätys.

 

Moniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Milan - Inter

Koti

2,3

Vieras

1,2,3

2

Real Madrid - Valencia

Koti

2,3,4

Vieras

0,2

3

Marseille - Lyon

Koti

0,1

Vieras

0,1

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 28,80€