Tiistaina saatiin upeat osumat Kiteestä (2,15) ja KaMasta (3,30). Tänään miesten Superpesis jatkuu neljällä ottelulla, joten jatkukoon myös voittoputki. Tänään löytyy yksi upea kotikohde vedettäväksi ja monivetoon niin hullu ideapeli, että se on jo nerokas!

Joensuu-Raahe Raahen voittoputki katkesi tiistaina, kun KPL kävi varastamassa pisteet Rännäriltä. Tänään PattU joutuu äärimmäisen vaikeaan paikkaan Joensuun Mehtimäelle. Kotijoukkue JoMa on löytänyt peliään koko ajan paremmin kauden edetessä ja noussut ns. omalle paikalleen kolmanneksi sarjassa. 

Mehtimäen nopea kenttä takaa lyöjille hyvät olosuhteet, jos eli on sinne päin, eikä runsasjuoksuisuus olisi suuri yllätys. Joensuussa kenttä on vuorattu aidoilla, joten kaukalomaisuus pysäyttää useimmat läpilyönnit, mutta tuurien käydessä pallon mennessä aitojen ali, tuleekin sitten reilummin juoksuja! Reilusti on kentällä aina myös mäkäräisiä, joita kannattaa syödä 2-3 tuntia – saa hyviä kuituja.

Mäkäräisistä suoraan näkäräisiin, sillä janohan tässä tulee. Joensuu nauttii vahvasta kotiedusta tänään ja lähtee paremman materiaalin puolesta selvänä suosikkina illan otteluun. Sarjataulukossa joukkueet ovat tasapisteissä, mikä vääristää voimasuhteita. Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, mutta uskon JoMan vahvan vireen jatkuvan. Kotikerroin 1,70 operaattori poistettu/operaattori poistettuon kelpo tarjous, jolla haetaan viikonloppua varten näkäräisrahat taskuun!

 

Koskenkorva-Alajärvi Koskenkorvalla pelataan tänään kahden laskusuunnassa matkaavan joukkueen mittelö. Ankkurit ovat vajonneet sarjan pohjalle ja Koskenkorva jo jaetulle seitsemälle sijalle hävittyään tiistaina Kiteelle. Kossu sai toivutun paluun lasaretista, kun V-P Ylihirvelä palasi kokoonpanoon. Koppari pelasi ainakin vielä numerolla yhdeksän, joten täydessä iskussa mies ei liene. KoU nosti myös Tuomas Tuohisaaren kärjeksi ja pudotti Juuso Myllyniemen kakkoskärkeen. Muutos ei kuitenkaan tiistain kierroksella tuonut tulosta, vaan molempien otteet olivat edelleen vaisuja.

Ankkurit taipui valintakierroksella kahdesti Kiteelle, sitten KaMalle kotonaan ja voinee nyt jättää haaveet pudotuspelipaikasta. Nyt alkaa taistelu viimeisen paikan välttämiseksi.  Ankkureilla on ongelmia niin sisä- kuin ulkopelinsä kanssa tällä hetkellä, kärki ei toimi ja lukkari Janne Kivipelto pelaa mykoplasmansa kanssa... Ei ole ruusuinen tilanne Järvisuomen pojilla.

Kummankaan ulkopeli ei nyt jotenkin vaikuta, mutta ruutia sisäpelissä varsinkin kotijoukkueelta löytyy. KoU on selvä suosikki otteluun lähdettäessä, mutta ei ole vakuuttanut viime aikoina. Odotettavissa voisi olla kunnon juoksujuhlat avaralla Koskenkorvan kentällä, joten lyödään overvetoa pöytään, heti kunhan under/overkohteet avautuvat. Kun odotetaan suurta juoksujuhlaa, sekä kyseessä on pohjanmaan paikallinen, alkaa tasapelin riski kasvaa. operaattori poistettuin 4,40 tasapelistä tuntuu härskin isolta ja se saa pikkupelin.

Kankaanpää-Hyvinkää Kankaanpään Maila otti äärimmäisen tärkeät kolme pistettä tiistaina Alajärveltä. KaMa on huomaamatta napsinut pisteitä Ankkureilta ja Kiriltä ja on nyt jo kolmen pisteen päässä illan vastustajastaan Tahkosta. Tahko on saanut loukkaantumishuolensa pois ja ulkopeli kehittyy koko ajan. Sisäpelistä ovat nyt kuitenkin tehot kadonneet. Ottelu olisi ennakkoasetelmissa varsin runsasjuoksuinen, mutta jos Tahkon peli ei aukea, niin ei tässä tule tietysti juoksujakaan. Kankaanpää on henkisesti paremmassa tilassa, nauttii kotiedusta ja janoaa Tahkon päänahkaa. Hyvinkääläiset eivät saa tänään mitään ilmaiseksi.

Kankaanpää nauttii kotiedusta, mutta kyllä Tahko on sarjataulukkoa osoittamaa eroa selvästi vahvempi joukkue. Jos Tahkon sisäpeli ei kuitenkaan edelleenkään aukea, on luvassa nihkeä ottelu joka voi kääntyä kumman puolelle vain. Kerroinvertailussa Tahko on saanut yllättävän ison suosikin roolin. Allekirjoittaneella oli nenän päässä viekas tuoksu, että tänään Hyvinkään peli aukeaa! Mutta peijakkaat kertoimentarjoajat ovat nyt joko itse nuuhkaisseet samaa aromia tai sitten eivät muuten vain anna Tahkolle kunnon vieraskerrointa. Pärkäte! 2,45 operaattori poistettu/operaattori poistettu vierasvoitosta on huomattavasti vähemmän mitä märissä vedonlyöntiunissani näin. Ei sytytä.

Kouvola-Jyväskylä Kouvola jatkoi hurjaa pisteputkeaan Raahessa hakemalla komean voiton kotiutuslyöntikilpailuista. Tänään KPL saa vastaansa syöksykierteessä matkaavan Jyväskylän Kirin, joten voitto- ja pisteputken jatkuminen ei olisi yllätys. Kymeenlaaksolaiset jatkoivat Raahessa samoilla aseillaan; flow-tilassa pelaava ulkokenttä sekä sisäpelissä Saku Kapanen, Sami Joukainen ja pomppulyönnit. Näiden toimiessa Mikko Hylkilä on pelinjohtajana voinut myös peluuttaa takakärkeä ja antaa nuorille vastuuta. Se poikii nyt hedelmää.

Illan vastustaja Kiri pelasi tiistaina kotonaan Vimpelin Vetoa vastaan. Veto tuli lähinnä tekemään Jymy-otteluiden jälkeistä loppuverryttelyä, mutta Kiri ei saanut aikaiseksi kuin kaksi kolmostilannetta. Jyväskyläläisten sisäpeli on nyt aivan tukossa. Loukkaantumiset vaivaavat myös jatkuvalla syötöllä. Potilaslista jatkui tällä kertaa Antti Pukkisella, joten Kiri joutui kaivamaan yhdeksikköön Henrik Tawastin Lievestuoreen Kisan Suomensarja joukkueesta. Kaikki kunnia Tawastin uralle, mutta ei häntä pitäisi enää Superin peleissä pelaajana nähdä.

Kiri aloitti kautensa voitolla nimenomaan Kouvolasta, mutta toukokuusta on menty eteenpäin paljon. KPL on tällä hetkellä kaikilta osin Kiriä vahvempi ryhmä. Henkinen tila, kotietu, parempi materiaali, usko omaan tekemiseen.. Kirin voittoihin on vain tällä hetkellä vaikea uskoa. KPL:stä tarjottu 1,50 operaattori poistettu/operaattori poistettuon pelaamisen rajoilla. Parempi tarjous löytynee iltapäivästä kun under-/overkohteet aukeavat. Ulkopeli Kirillä on suunnilleen kunnossa, KPL:llä se taistelee euforisesti ja Kirin sisäpeli on aivan kuralla. Undervedon paikka!

 

Monivetoon lähdetään tänään reikäpäällä idealla! Tuuttaan Hyvinkään sisäpelin aukeamista toivoen vieraissakin Tahkon 15+-merkin varmaksi. Vain 2%-pelattu merkki maistuu varmana lapulla, mutta osuvuus on sitten ihan toinen juttu..

Kierroksen parhaat pelivalinnat:

Pelimuoto

Ottelu

  Merkki

Kerroin

1X2

Joensuu-Raahe

1

1,70 operaattori poistettu/operaattori poistettu

       yli/alle

Koskenkorva-Alajärvi

yli

?

1X2

Koskenkorvaja-Alajärvi

X

4,40 operaattori poistettu

yli/alle

Kouvola-Kiri

alle

?

1X2

Kouvola-Kiri

1

1,50 operaattori poistettu/operaattori poistettu

Moniveto 5

 

Koti

Vieras

1.

Joensuu-Raahe

12,10,8,

3,5,7

2.

Koskenkorva-Alajärvi

15+,12,10

3,5,9

3.

Kankaanpää-Hyvinkää

3,5,7

15+

 

Panos: 0,05€ Hinta: 12,15€

243 riviä

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Joensuu 1,70 operaattori poistettu/operaattori poistettu