Sunnuntain pelitarjonnasta löytyy pari varmaa kohdetta jotka lyömme tuplana sisään.

Oostende - Club Brugge: Belgian Jupiler- liigaa. Tässä kohtaavat tuore liiganousija Oostende ja Club Brugge joka on kestomenestyjä eurokentilläkin. Tasoero Jupiler- liigan kärjen ja häntäpään välillä on huomattava. Oostende aloitti liigaurakkansa vierasottelulla Genkiä vastaan joka kuuluu liigan parhaimmistoon. Se joutui taipumaan numeroin 3-0. Vastus ei helpota tänäänkään, kun Brugge saapuu sen vieraaksi. Vierailija pelaa ensi torstaina Eurooppa Liigaa ja saattaa säästellä muutamaa avainpelaajaansa tässä, mutta reservin tasokin riittää murskaamaan kotijoukkueen.

Vierasvoitosta tarjotut kertoimet pyörivät 1.50 paikkeilla. Hyvä pankkikohde.

Arsenal - Galatasaray: Emirates Cupia. Arsenal pelasi eilen viihdyttävän 2-2 ottelun kesän aikana vahvistunutta Napolia vastaan. Viihdyttävää ja maalirikasta ottelua odotan tänäänkin, kun vastaan saapuu tunnettuja nimiä vilisevä Turkin mestari.

Galatasaray kaatoi cupin ensimmäisessä ottelussa Porton 1-0. 

Galatasarayn pelaajista Arsenal- faneille tutuin on Emmanuel Ebou. Laitapakki nousi Arsenal aikoinaan jonkinlaisen kulttipelaajan maineeseen ja odottaa kuumeisesti paluuta Emiratesille. Moni fani saapuu paikalle pelkästään katsomaan löytyykö Norsunluurannikkolaiselta koomisia tempauksia tähän matsiin.

Pelikohteeksi yli 2.5 maalia. Paras kerroin 1.60 -> operaattori poistettu

Pelisuositus: Nämä tuplana sisään www.operaattori poistettu.com: lle! Yhteiskerroin: 2.37. Muista käyttää myös tarjomamme 130€ bonus uusille vedonlyöjille. Lisätiedot täältä >>

 

Pitkävetovihjeet sunnuntai 4.8.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Arsenal - GalatasarayYli / alle 2.5 maalia Yli 1.60 18:20
operaattori poistettu Oostende - Club Brugge 2 1.50 21:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.

 

SUNNUNTAIKEVENNYS - EBOUN TANSSINÄYTETTÄ: