AC Milan venyi 2-2-tasapeliin syyskuussa Camp Noulla ja piti Barcan nollilla kotonaan puolivälierän ensimmäisessä osassa – silti jatkopaikan lunastaminen Barcelonan kotiluolasta olisi yllätys. Moniveikkauksessa arvuutellaan kahden UCL-ottelun avausmaalintekijöitä.

AC Milanin ja Barcelonan ensimmäisessä osaottelussa kumpikaan ei saanut palloa maaliin lukuisista paikoista huolimatta. Barcelona oli hienoisesti niskan päällä, mutta molemmilla oli hetkensä. Kotonaan Barcalona on kilpailussa kuin kilpailussa yleensä murskaava. Syyskuussa Milan kuitenkin haki Camp Noulta 2-2-tasapelin. Se tulos veisi nyt italialaiset välieriin, mutta olisi melkoinen yllätys avausosan hyvästä esityksestä huolimatta.

Toinen ottelupari käytännössä ratkesi viime viikolla, kun Bayern München voitti Marseillen vieraissa 2-0. Marseillen pitää lähteä hakemaan rohkeasti vierasmaalia, mutta jos se intoutuu liian rohkeaan peliin, järjestävät Bayernin nopeat laitapelaajat murskajaiset. Edellisessä Mestarien liigan kotiottelussa Bayern teki peräti seitsemän maalia, eikä se ole jäänyt alle kahden maalin kertaakaan yhdeksässä viime Mestarien liigan kotiottelussaan. Marseille oli niin aneeminen viikko sitten, että sen voi jopa ennustaa jäävän nollille Baijerissa. Parhaan mahdollisen miehistönsä jalkeille saava kotijoukkue puolestaan todennäköisesti tehtailee useamman osuman.

Luotammekin "saksalaiseen panssarivaunuun" ja rastaamme riviemme tukipilariksi Marseillen Ei maalia/oma maali -merkin.

4veikkaus :

1. Bayern München avausmaali2. Marseille avausmaali3. Barcelona avausmaali4. Milan avausmaali

Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

1: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 102: 11 Ei maalia / Oma maali3: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 94: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 11

343 riviä á 0,10€ = 34,30€

Peliaika päättyy tiistai 3.4. klo 21:40.