St. Louis yön paras merkki!

1. Boston – Detroit:Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden voitokkaasti: Boston hoiti kotonaan Tampan ja Detroit vei Sabresin kotonaan ja Hurricanesin vieraissa. Boston oli vahva avausottelussa ja on parempi materiaaliltaan. Kotietu suosii isäntiä lisää ja Bruins kelpaa varmaksi. 2. Pittsburgh – Buffalo:Buffalon materiaali on heppoinen, eikä avauspelien otteet vakuuttaneet. Ryan Miller pitää ottelut vähämaalisina, mutta tehot ovat täysin Thomas Vanekin varassa. Pittsburgh on sarjan vahvimpia materiaaleja ja kotona lähellä voittoa: kelpaa varmaksi. 3. Toronto – Ottawa:Molemmat joukkueet ovat esiintyneet hyvin: ei tappioita. Molemmissa joukkueissa on todella paljon potentiaalia ja kotietu tekee isännistä suosikin. Lyödään tasainen ja varmasti hyvä tasoinen ottelu runsaalla ruksituksella: 12.

4. Chicago – Tampa Bay:Chicago on kenties sarjan paras joukkue ja selvä suosikki heiveröistä vierailijaa vastaan. Alkukausi on kuitenkin otollisinta aikaa yllätyksille, joten nostetaan todella vähän pelattu vierasvoitto mukaan riville.

5. Minnesota – Anaheim:Anaheim oli todella vaisu avausottelussaan: kuriton, tyhmä ja laiska. Materiaaliero joukkueiden välillä ei kuitenkaan ole suuri ja myös Wild avasi kauden tappiolla. Lyödään kimurantti kohde varman päälle tukkoon.

6. St. Louis – Florida:St. Louis on selvästi Floridaa vahvempi ryhmä ja kotonaan reilu suosikki. Joukkuetta on pelattu vain 44% alustavasti ja se on ehdottomasti kierroksen paras merkki!

7. Vancouver – Edmonton: Molemmat avasivat kauden tappiolla. Heikentynyt Canucks on kotiedun puolesta suosikki, mutta tasoero ei ole järin suuri. Oilers on vähän pelattu ja otetaan vierasmerkki mukaan lapulle.

8. San Jose – Phoenix:Phoenix on vahvempi joukkue, mitä materiaali antaa ymmärtää. San Jose on kotonaan suosikki ja avasi kauden komealla voitolla Vancouverista. Phoenix kaatoi upeasti Rangersin 4-1. Luvassa on tasainen huippukamppailu ja lyömme sen varman päälle tukkoon.

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 3: Jääkiekko

#

Kohde

1

X

2

1.

Boston - Detroit

1

 

 

2.

Pittsburh - Buffalo

1

 

 

3.

Toronto - Ottawa

1

 

2

4.

Chicago – Tampa Bay

1

 

2

5.

Minnesota - Anaheim

1

X

2

6.

St. Louis - Florida

1

 

 

7.

Vancouver - Edmonton

1

 

2

8.

San Jose - Phoenix

1

X

2

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 36,00€