Eilinen huikea hakumme, Dinamo Minsk osui kertoimella 2,65! Paikkoja oli tehdä enemmänkin maaleja Omskia vastaan, jolloin myös pommi olisi osunut – nyt haetaan pommit kiinni! Ihan sillä lailla varman päälle.

Cardiff – Newcastle: Viimeistään Evertonia vastaan käyty ottelu osoitti, kuinka pihalla Newcastlen puolustus oikeasti on. Joukkueella on silti taitoa hyökkäyspäähän ja kun myös Cardiff on pelannut runsasmaalisia otteluita, voidaan huoletta nostaa yli 2,5 maalista tarjottu kerroin päivän varmaksi!

HIFK – Lukko: Lukko on parempi joukkue ja puolustaa loistavista, IFK pelaa vain ajoittain hyvin. Vaikka kotietu tasoittaa lähtökohtia, on Lukko ottelussa niskan päällä ja vieraskerroin on mahtava!

HPK – SaiPa: HPK:n käyrä osoittaa alaspäin, kun taas SaiPa on ollut loistava kotonaan ja vähän huonompi vieraissa. Joukkueena pidämme Idän Ihmettä kuitenkin parempana, eikä vieraskerrointa voi olla pelaamatta.

FC Lahti – MIFK: MIFK taistelee edelleen pronssimitalista ja on kolmen ottelun voittoputkessa. IFK kaipaa kipeästi voittoja ja avaa peliä varmasti alusta asti: tasapelit eivät riitä enää. FC Lahti on kova joukkue kotonaan ja pelannut viime aikoina myös hyvin, mutta vieraskerroin on meille liikaa ja se on pakko pelata.

Pitkävetovihjeet lauantaina 5.10.2013

Päivän varmat

operaattori poistettu

Cardiff – Newcastle yli/alle 2,5 maalia

Yli

1,98

17:00

Päivän pommit

William Hill

HIFK - Lukko

2

3,10

17:00

operaattori poistettu

HPK – SaiPa

2

3,10

17:00

operaattori poistettu

FC Lahti – IFK Marienhamn

2

4,40

15:15

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.