1. Juventus – Real Madrid 1x2Kahden suuren kohtaaminen. Real on tätä nykyä materiaaliltaan selvästi Juvea edellä, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia. Peliprosentit ovat ehkä niukasti vierasvoittoon liikaa kallellaan ja lyödään kohden reilusti tukkoon.

 2. Manchester City – TsSKA Moskova 1City on niin suuri suosikki, ettei varmistaminen käy mielessäkään.

 3. PSG – Anderlecht 1PSG on niin suuri suosikki, ettei varmistaminen käy mielessäkään.

 4. Real Sociedad – Manchester United 1xSociedadilla on kotikentällään mahdollisuudet yllätyksiin; joukkue puolustaa hyvin ja kykenee vastahyökkäyksistä maalintekoon. Unitedin voitto on pelattu hurjasti yli (58%), eikä se mahdu ollenkaan riveihin.

 5. Viktoria Plzen – Bayern München 2Bayern on niin suuri suosikki, ettei varmistaminen käy mielessäkään.

 6. Shahtar Donetsk – Leverkusen 1xShahtar on todella vahva kotijoukkue, eikä joukkueilla ole suurta tasoeroa, näin Donetsk lähtee otteluun suosikkina. Suomalaiset ovat luonnollisesti pelanneet Sami Hyypiän luotsaaman Leverkusenin vieraissakin suosikiksi, eikä kakkonen mahdu revityksiin ollenkaan.

 7. Zenit – FC Porto 1x2Zenit haki komean voiton Portosta edelliskierroksella 0-1. Pietari on vaikea kelle tahansa vierasjoukkueelle ja luultavammin vähämaalinen ottelu päättyy kotivoittoon – otetaan kuitenkin kaikki merkit käyttöön, koska varmaideoita on tänään paljon.

 8. Barcelona – Milan 1x2Barcelona on materiaaliltaan parempi ja luonnollisesti kotikentällään jättisuosikki. Milan taisteli kuitenkin kotikentällään Blaugranaa vastaan tasapelin ja on pystynyt Camp Noullakin urotekoihin. Kun hyviä varmoja löytyy useita, haetaan tähän kohteeseen jättiyllätykset mukaan.

 9. Dortmund – Arsenal 1Dortmund haki edelliskierroksella voiton Lontoosta 1-2 ja lähtee tänään kotikentällään selvänä suosikkina otteluun. Kotisuosikin voitto on kuitenkin alipelattu (jopa törkeästi: 43%) ja jokainen itseään kunnioittava pelimies tuuttaa tähän kohteeseen ainoastaan kotivoiton.

 10. Ajax – Celtic 1x2Celtic oli parempi edelliskierroksen ottelussa, mutta Ajax on saanut nyt suurimmat loukkaantumishuolet taaksensa, kun muun muassa Niklas Moisander on palaamassa kokoonpanoon. Tasoero on kuitenkin varsin marginaalinen ja vaikka kotonaan Ajax on suosikki, lyödään kohde tukkoon.

 11. Chelsea – Schalke 1Chelsea on saanut pelijuonesta kiinni ja iski edelliskierroksella Schalken maanrakoon. Kotivoitto on jopa alipelattu (69%), niin suuria suosikkeja lontoolaiset ovat ja kotivoitto riittää lapuille.

 12. Napoli – Marseille 1Napoli on niin suuri suosikki, ettei varmistaminen käy mielessäkään.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Juventus – Real Madrid

1

X

2

2.

Man C – TsSKA M

1

 

 

3.

PSG – Ander.

1

 

 

4.

Sociedad – Man U

1

X

 

5.

Plzen - Bayern

 

 

2

6.

Shahtar - Leverkusen

1

X

 

7.

Zenit - Porto

1

X

2

8.

Barca - Milan

1

X

2

9.

Dortmund - Arsenal

1

 

 

10.

Ajax - Celtic

1

X

2

11.

Chelsea - Schalke

1

 

 

12

Napoli - Marseille

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 33,60€