1. Toulouse - Monaco: Mestarien Liigan kiireet ovat häirinneet Monacon tekemistä kansallisessa sarjassa. Se on kuitenkin huomattavasti Toulousea laadukkaampi kokonaisuus. Isäntien kotietu tasaa lähtökohtia ja ottelusta voi odottaa tasaista sekä vähämaalista.
  2. Dortmund - Hoffenheim: Dortmund on vihdoin vajonnut niin syvälle, ettei syvemmälle enää pääse. Joukkue on sarjan viimeisenä! Surkuhupaisaa kauttaa pelaavat keltamustat lähtevät tähänkin otteluun selvinä suosikkeina, mutta niin pihalla Bundesliigan kestomenestyjä on tällä kaudella ollut, että varmistuksia on pakko ottaa mukaan riveihin.
  3. Fiorentina - Juventus: Juventus on voittanut, Mestarien Liiga mukaanlukien, jo kuusi ottelua putkeen. Myös Fiorentina on päässyt iskuun, kun joukkue tulee takaisin kotikentälleen kolmen peräkkäisen vierasvoiton ryydittämänä. Vieraissakin laadukkaampi Vanha Rouva on selvähkö suosikki. Vieraiden tiukka puolustus saattaa tehdä ottelusta vielä vähämaalisen, sillä isännillä on ollut tällä kaudella maalinteko-ongelmia.

Moniveto 10: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Toulouse - Monaco

Koti

0,1

Vieras

1,2

2

Dortmund - Hoffenheim

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

3

Fiorentina - Juventus

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 43,20€