1. Blues – Ilves: Michael Keräsen loukkaantuminen on valtava takaisku Ilvekselle. Materiaaliltaan Blues on edellä ja näistä lähtökohdista kotonaan selvähkö suosikki. Todennäköisesti ottelussa pidetään liigan tuttua vähämaalista linjaa yllä, joten parhaat ideat löytyvät vähämaalisista Bluesin voitoista.

  2. TuTo – HCK: Kahden kuuman joukkueen kohtaaminen. HCK on pelannut upean kauden ja on sarjassa kolmantena. Kahdesta edellisottelussaan keravalaiset kaatoivat K-Vantaan ja Jukurit. TuTo ei kahdeksasta edellisestä ottelustaan ole hävinnyt kuin Sportin jatkoajalla. Parempi materiaali ja kotietu tekee turkulaisista suosikkeja, mutta ei HCK:n vierasvoitto mikään järkyttävä pommi olisi. Peliprosenttien puolesta ottelu on pelattu liian runsasmaaliseksi. Isännillä on ollut viime aikoina maalinteollisia ongelmia, joten paras idea on pelata molempien niukkamaalisia voittoja.

  3. Hokki – JYP-Akatemia: JYP-Akatemia on päässyt huippuiskuun: edellisestä kymmenestä ottelusta joukkue on voittanut seitsemän. Hokki on kotonaan paha kaadettava, mutta peliprosenttien puolesta vieraat ovat järkyttävän vähän pelattuja. Vierasvoitoista löytyy loistavia ideoita, joten vedetään riskillä vain vieraita!

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Blues - Ilves

Koti

2,3

Vieras

0,1,3

2

TuTo - HCK

Koti

1,2,4

Vieras

1,3

3

Hokki – JYP- Akat.

Koti

1,2,3

Vieras

3,4,5

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 64,80€