1. Real Madrid – Atletico Madrid: Aivan fantastinen Copa del Reyn välierä! Madridin edellinen voitto Atleticosta löytyy vasta viime huhtikuusta, sillä kaksi edellistä keskinäistä kamppailua on merkitty punavalkoisten nimiin. Näistä derbyistä ei ole koskaan tunnetta tai räiskyvyyttä puuttunut, mutta nyt kun ”pikkuveli” on noussut Madridin hallitsijaksi on lähtökohdat vieläkin kihelmöivämmät. Isännät ovat niukkoja suosikkeja kamppailuun, mutta ottelusta on luvassa vähämaalinen ja tasainen. Peliprosenttien puolesta ottelu on pelattu aivan liiaksi runsasmaaliseksi, joten haetaan hyvin vähiä maalimääriä kupongille.

  2. Roma – Napoli: Romalla oli joulukuussa vaikeampi jakso, mutta nyt kulkee taas! Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa, eikä ole päästänyt näissä kuin yhden maalin. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta Roman vahva kotietu tekee siitä suosikin.

  3. Preston – Nottingham: FA-cupin uusintaottelu. Molemmat ovat olleet huippuiskussa omissa sarjoissaan. Nottingham löytyy kuitenkin sarjaporjasta ylempää ja on materiaaliltaan selvästi edellä. Vieraissakin Nottingham on niukka suosikki.

  4. Barcelona – Real Sociedad: Barcelona koki kammottavan kotitappion Valencialle viikonloppuna 2-3. Sociedad kuuluu La Ligan ylempään keskikastiin, mutta ikävä kyllä tasoero on silti julma Barcelonaan nähden. Kotonaan Blaugrana on jättisuosikki, mutta esitys Valenciaa oli sen verran horjuva, että otetaan upeasti maksavia vierasmenestyksiä mukaan lapulle.

Supermoniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Real - Atletico

Koti

0,1

Vieras

0,1

2

Roma - Napoli

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

3

Preston - Nottingham

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

4

Barcelona - Sociedad

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e