Jugra - Lada Togliatti

Lada Togliatti on päässyt hurjaan vauhtiin. Se on jo kuuden ottelun pisteputkessa ja haki voiton muun muassa Dinamo Moskovasta vierakaukalossa. Samaa ei voi sanoa Jugrasta, joka ei ole voittanut kuin yhden edellisestä seitsemästä ottelustaan. 

Jugralla on takanaan viisi peräkkäistä vierasottelua, jotka varmasti painavat edelleen jaloissa. Lada pääse otteluun itseluottamusta nostattunut pisteputki alla. Materiaaliero joukkueiden välillä on hyvin vähäinen, mutta Ladan huomattavasti vahvempi viime otteluiden vire tekee siitä pienen suosikin otteluun. 

Kertoimien puolesta Ladan voitto kelpaa oikein mallikkaasti peleihin. 

Ghana - Päiväntasaajan Guinea

Päiväntasaajan Guinea on järjestämässä Afrikan mestaruuskisoissa todellista jymypommia! Kisaisäntä on edennyt jo välieriin saakka, eikä menolle näy tulevan loppua. Huomattavasti nimekkäämpiä pelaajia pursuava Ghana on lähtökohtaisesti ottelun suosikki, mutta saattaa sekin yllättyä Päiväntasaajan Guinean armottomasta sitkeydestä. 

Kotiyleisön ankarassa kannustuksessa isännät venyvät varmasti. Jalkapallojoukkue on tekemässä koko kansakunnalle palvelusta ja yhdistämässä revittyä maata. Ylpeys ja koko kansakunnan etu nostaa joukkueen taistelutahtoa. 

Ghana hallinnee ottelussa palloa mielinmäärin, mutta Päiväntasaajan Guinean puolustusmuuria voi olla vaikea murtaa. Odotettavissa on hyvin vähämaalinen kamppailu, eikä edes jatkoajalle eteneminen maalittomana olisi yllätys tiukassa välierässä. Vähämaalisuus lisää tasapelin riskiä ja tasuria kannattaakin näillä kertoimilla lyödä lapulle!

Pitkävetovihjeet 5.2.2015

Illan vedot

operaattori poistettu

Jugra - Lada 1x2

2

2,55

16:00

operaattori poistettu

Ghana - Pä. Guinea1x2

X

3,45

21:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.