1. Man C – Southampton: City pelasi viime viikolla vaikeat vierasottelut Unitedia sekä Arsenalia vastaan keräsi neljä pistettä. Joukkue on edelleen kiivaasti mestaruustaistossa mukana. Southampton sen sijaan on turvassa keskikastissa, eikä mahdollisuuksia ole pudota taikka nousta taistelemaan europaikoista. Kotonaan City on jättisuosikki.

  2. Newcastle – ManU: Newcastlen viime viikko hipoi katastrofia. Joukkue hävisi Evertonille ja Southamptonille yhteismaalein 7-0. United sen sijaan hävisi viime viikolla Citylle, kaatoi viikonloppuna Villan 4-1 ja taisteli Bayernin kanssa Mestarien liigassa tiistaina 1-1 tasapelin. United on tiukassa otteluruuhkassa ja kierrättää varmasti pelaajistoaan, kun suurin tähtäin on ensi viikon Baijerin matkassa. Vaikka Newcastle ei tällä hetkellä vakuuta, on sillä St. James Parkilla saumat yllätykseen.

  3. Chelsea – Stoke: Chelsea koko viime viikolla shokkitappion Palacelle 1-0. Keskiviikkona joukkue kaatui Parc des Princesillä PSG:lle 3-1. Joukkueella ei missään nimessä ole varaa pistemenestyksiin, kun mestaruustaisto käy kuumana, mutta toisaalta ensi viikon PSG-kotiottelussa on myös jättipanokset. Vaikka isännät kierrättäisivät kokoonpanoaan, ovat he silti kotikentällään jättisuosikkeja.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man City - Southampton

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

2

Newcastle – Man U

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

3

Chelsea - Stoke

Koti

1,2

Vieras

0

Moniveto 2: panos 0,20e – hinta 21,60€