1. Real Sociedad – Real Madrid: Sociedad on ajautunut pienimuotoiseen syöksykierteeseen, kuten myös Real. Madridilaisjoukkue hävisi sekä Sevillalle ja Barcelonalle, eikä pistemenetyksiin ole enää varaa. Keskiviikkoinen Mestarien liigan kamppailu on vieraiden rasitteena. Koti- ja lepoedusta huolimatta Sociedad on kiistaton altavastaaja otteluun. Ottelun maalimäärä riippuu paljon avausmaalista. Sociedad osaa puolustaa hyvin ja pystyy iskemään terävästi vastaiskuista. Jos kuitenkin Real menee nopeasti johtoon, maalimäärä saattaa repsahtaa pahanpäiväisesti.

  2. Inter – Bologna: Inter nolasi itsensä totaalisesti viime kierroksella, kun kahden maalin johto menetettiin sarjan heikoimpiin kuuluvaa Livornoa vastaan tasapeliksi. Milanolaisjoukkue on sarjan runsasmaalisimpia kokonaisuuksia, eikä tänäänkään yllättäisi vaikka maaleja nähtäisiin molempiin päihin. Laadukkaammat sinimustat ovat kotikentällään supersuosikkeja.

  3. Rayo Vallecano – Celta: Rayon ennakkoluulottomat otteet on palkittu viime aikoina myös pisteinä. Tänäänkin pelataan äärimmäisen tärkeistä pisteistä putoamisen kannalta. Laatuero joukkueiden välillä ei ole suuri, joten isännät lähtevät kamppailuun kotiedun puolesta suosikkeina. Molemmilla on joukkueilla on maalimäärällisesti repeämispotentiaalia, joten viimeiseenkin kohteeseen saa iskeä isoja lukuja tauluun.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sociedad – Real Madrid

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

2

Inter - Bologna

Koti

2,3,4

Vieras

1,2

3

Rayo - Celta

Koti

1,3,4

Vieras

0,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€