1. Lazio – Inter: Inter on materiaalin puolesta parempi, mutta Lazion kotietu tasoittaa lähtökohtia. Isännät kärsivät kuitenkin useista loukkaantumisista, eikä peli ole ollut uomissaan: edellisestä viidestä kamppailusta on tullut yksi voitto. Inter taistelee edelleen sarjan kärkisijoista ja pääsi joulutauolle maukkaan derbyvoiton jälkeen. Peliprosenttien puolesta vierasvoitoissa on todella ideaa!

  2. Real Madrid – Celta: Materiaaliero joukkueiden välillä on karmaiseva. Kotietu tekee isännistä hypersuosikin. Los Blancosilta löytyy valtava määrä tulivoimaa ja murskavoitto on jopa todennäköinen. Peliprosentit suosivat yllättäen runsasmaalisten tulosten pelaamista.

  3. Rayo Vallecano – Villareal: Villareal oli alkukauden piristysruiske ja lähtee paremmalla materiaalilla otteluun vieraissakin suosikkina. Vallecanon pelaaminen on räjähdysmäistä! Joukkue jättää kaiken kentälle, eikä pelkää hyökkäämistä missään vaiheessa. Kun joukkue on tappiolla, se tekee kaiken noustaakseen voittoon. Tästä syystä Madridin lähiöjoukkueen otteluissa nähdään usein reilusti maaleja, eikä vieraiden suurempi voitto olisi yllätys.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lazio - Inter

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

2

Real - Celta

Koti

3,4,5

Vieras

0,1

3

Vallecano - Villareal

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€