1. Räikkösen aika-ajo ei mennyt nappiin, mutta kisavauhti tulee olemaan hyvä, eikä selkäkään enää niin pahasti oikuttele. Hamilton oli jälleen aika-ajoissa hyvä, mutta riittääkö Mercedeksen vauhti kisassa, ja varsinkin jos sadetta tulee.

2. Tässä parissa Rosberg on suuri suosikki, koska Webber sai 10 ruudun rangaistuksen ja starttaa vasta ruudusta 13. Siltikään Webberiä ei sovi unohtaa.

3. Vetteliä pelattu tässä parissa noin 80% ja suuri suosikki onkin, mutta ehdottomasti Alonsoa myös mukaan ison rahan toivossa, moottoriurheilussa kaikki on mahdollista.

4. Massaa on pelattu mielestäni liikaa ja Grosjean on parantanut myös kisoissa ajamistaan. Näillä prosenteilla vaaka kallistuu Ranskalaisen puolelle.

5. Tässä parissa McLaren- kuskien mittelö. Button nauttii suurta suosiota. Onhan hän huomattavasti varmempi kuski kuin Perez, ja koneiden kestäessä Button hoitaa parin.

6. Tässä parissa voi tapahtua mitä tahansa. Force India- kuskien välinen taisto, rohkeasti tukkoon kohde.

7. Hülkenberg on tämän parin selvä suosikki ja lähtee kisaan kohtuu asemista. Ilman ongelmia Hülkenberg hoitaa parin.

8. Gutierrez on parin selkeä suosikki ja autoissa on paljon eroa. Williams ei kulje mihinkään, vaikka Bottaksen ajotaidot onkin hyvät. Näillä prosenteilla en Gutierrezia kumminkaan varmaksi jättäisi, joten kohde tukkoon.

Urheiluveikkauksen vihjerivi

F1-Minivakio 6

#

Kohde

1

X

2

1

Räikkönen-Hamilton

1

 

2

2

Rosberg-Webber

1

 

2

3

Vettel-Alonso

1

 

2

4

Massa-Grosjean

 

 

2

5

Button-Perez

1

 

 

6

Di Resta-Sutil

1

X

2

7

Hülkenberg-Ricciardo

1

 

 

8

Bottas-Gutierrez

1

 

2

Rivin hinta 0,50€- järjestelmän hinta 24,00€