Serie A:ssa huippukamppailu: joko Rossonerit on selättänyt ongelmat?1. Juventus – AC Milan: Juventus on ilman tappioita, kun taas Milan on pelannut tasaisen ailahtelevasti 2-2-2. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta kotietu tekee isännistä suosikin. Milan on kärsinyt loukkaantumisista ja Mestarien liiga ottelut häiritsevät enemmän vieraita, kuin parempi kuntoista Juventusta. Haetaan silti myös hyvin maksavia vierasmenestyksiä lapulle.

2. Athletic – Valencia: Todella tasainen kamppailu, jossa kotietu tekee isännistä suosikin. Valencia on ollut hurjassa iskussa, mutta Bilbao on myös pelannut kotona loistavasti, vaikka vieraissa on ollut vaikeampaa. Molemmat ovat runsasmaalisia joukkueita ja maaleja tullaan näkemään myös tänään.

3. Marseille – PSG: PSG on ollut pelottavan tehokas niin vieraissa kuin kotonakin. Joukkueen materiaali on huippu luokkaa, josta kertoo myös voitot Mestarien liigassa. Marseillen kausi on ollut vaikeampi ja myös sitä rasittaa keskiviikon Mestarien liiga ottelu. Vieraat ovat suosikkeja.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Juventus - Milan

Koti

1,2

Vieras

0,1,3

2

Athletic - Valencia

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

3

Marseille - PSG

Koti

0,1

Vieras

2,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€