Kahden hyökkäysvoittoisen joukkueen pelissä maalimäärät kasvaa?

Green Bay Packers – Detroit Lions

Sunnuntai 6.10. 2013 kello 20:00

Lambeau Field – Green Bay, Wisconsin

Nelonen Pro 1 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Packers on hävinnyt jo kaksi ottelua: Bengals sekä 49ers oli liikaa vieraissa. Lions on aloittanut kauden yli odotusteni kolmella voitolla. Edellisellä viikolla Lionsin hampaisiin jäi Bears 40-32. Molemmat joukkueet ovat hyökänneet vahvasti ja voimme odottaa värikästä sekä maalirikasta kamppailua!

Seuraa heitä:

Lionsin laitahyökkääjä Calvin Johnson on kärsinyt pienistä vaivoista, mutta tänään hänen pitäisi olla täydessä pelikunnossa. Lionsin linjapuolustaja Ndamukong Suh on osoittanut olevansa tappavan kovassa kunnossa. Todella mielenkiintoista nähdä, miten selviytyy Packersin hyökkäyksen linja ja kuinka pelinrakentaja Aaron Rodgers ehtii Suh'n alta pois?

Ottelun kulmakivet:

Packers on todella heittoystävällinen joukkue, mutta tällä kaudella joukkue on juossut yllättävän paljon: Bengalsia vastaan 399 jaardista Packers kulki juoksemalla 182! Rodgers kuuluu aivan sarjan pelinrakentajaeliittiin ja pystyy repimään puolustuksen kuin puolustuksen halki. Todellinen taistelupari syntyy, kun vieraiden Suh pyrkii luomaan painetta Packersin tekemiseen. Suh on ollut todella vihainen koko kauden alun ja monella joukkueella on ollut ongelmia teurastajan kanssa. Rodgers ei ollut millään tasolla parhaimmillaan edellisviikolla. Neljästä pallonmenetyksestä vain yksi oli suoranaisesti QB:n vika, mutta ei peli rullannut toivotulla tavalla. Packers menetti voiton täysin omiin pallonmenetyksiinsä ottelun kriittisimmillä hetkillä. Lions-hyökkäyksen suurin ase on keskushyökkääjä Reggie Bush, joka teki tuhoisaa jälkeä edellisottelussa Bearsia vastaan. Pelinrakentaja Matthew Stafford on myös aloittanut loistavasti kauden, eikä Lionsin peli ole vain Bushin varassa.

Erikoista: Packers hallinnoi täysin Bengals-ottelua, mutta hävisi sen. Joukkue nousi 0-14 tappiotilanteesta, 30-14 johtoon mutta hävisilopulta 30-34! That's a momentum game!

Arvio & pelivihje:Molempien hyökkäykset ovat tasokkaita ja tulikuumia. Packers on parempi joukkue ja suosikki kotonaan, mutta ei kertoimien mukainen. Rodgers on haparoinut viime otteluissa ja hurjimmat hakevat Lionsin yllätysvoittoja.