Southampton – Swansea: Kaksi pallonhallintaan nojaavaa ryhmää. Southampton on pitänyt nyt neljä ottelua putkeen maalinsa puhtaan (muun muassa Liverpoolia vastaan vieraissa!). Kotijoukkue on pelannut viime fantastisesti ja paremmalla viimeistelyllä joukkue voisi olla aivan sarjan kärkipäässä. Nyt tulleet voitot lisäävät itseluottamusta ja uskomme, että So'tonin korkit ovat nyt aukaistut!

Tottenham – West Ham: Tottenhamin puolustus on ollut loistavaa. Joukkue on ollut todella vähämaalinen, koska joukkue ei ole saanut lukuisista paikoista huolimatta maaleja aikaiseksi. Tänään tehtävä tuskin helpottuu, sillä vastaan asettuu kurinalaisesti puolustava West Ham ja herra nimeltä Jussi Jääskeläinen. Molempien joukkueiden vahva puolustus + tehottomuus = underveto.

Freiburg – Frankfurt: Kotijoukkueen kauden alku on ollut katastrofi. Frankfurt sen sijaan on pärjännyt europelien tuomasta otteluruuhkasta huolimatta. Isäntien peli on ollut sen verran hukassa, että kotiedusta huolimatta, iskemme vierasvoiton päviän varmoihin!

Ekaterinburg – Donbass: Joukkueet kohtaavat toista kertaa peräjälkeen. Donbass oli kotiottelussa selvästi edellä ja vei ottelun 4-2. Nyt kotietu kääntää kelkkaa Ekaterinburgin puolelle, mutta Donbass on vieraissakin suosikki.

Pitkävetovihjeet sunnuntaina 6.10.2013

Päivän varmat

Southampton – Swansea

1

2,15

15:30

Tottenham – West Ham yli/alle 2,5 maalia

alle

2,00

18:00

Freiburg - Frankfurt

2

2,50

18:30

Ekaterinburg - Donbass

2

2,10

14:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.