Eilisessä vakiovihjeessämme oli 11 oikein ja Lontoon kirjeenvaihtajamme ensimmäinen palautus toi 15,50€. Tänään päivän paras idea on Sampdoria!

1. Southampton – Swansea 1Molemmat joukkueet ovat avanneet kauden pirteästi. Kotietu tekee Southamptonista suosikin ja kun sitä on pelattu vain (49%) kelpaa se oivasti varmaksi!2. Norwich – Chelsea 1x2Vieraat ovat suosikkeja otteluun, mutta Norwich on pelannut kotonaan hyvin voittaen muun muassa Southamptonin. Kun hyviä varmaideioita löytyy muistakin kohteista, lyödään tämä peli tukkoon. 3. West Brom – Arsenal 2Vieraat ovat suosikkeja otteluun ja vielä kun peliprosentit ovat kohtuulliset on kakkonen hyvä varmavaihtoehto.

4. Tottenham – West Ham 1xVähämaalinen ottelu on luvassa. Tottenham on kotonaan selvä suosikki, mutta nostetaan hyvin rivin arvoa nostava tasapeli mukaan lapulle.

5. MyPa – VPS 1x2MyPa on menettänyt viime aikojen surkeilla otteillaan taistelun pronssimitaleista. VPS on ollut lyönnissä viime ajat, mutta tasaisessa ottelussa kotietu tekee isännistä suosikin. Kohde on pelattu väärin päin, joten nostetaan lapulle kaikki mahdolliset tulokset.

6. HJK – RoPS 1HJK:lla on mahdollisuus varmistaa mestaruus kotiyleisön edessä. Joukkue on huomattavasti vieraita vahvempi ja niin suuri suosikki, ettei varmistelut tunnu mielekkäiltä.

7. FC Honka – KuPS 1x2Honka on sulamassa sitä pahemmin mitä pidemmälle syksyyn edetään. KuPS on ailahdellut koko kauden. Luottoa ei löydy oikein kumpaankaan ja kohteeseen pelataan kaikki mahdolliset merkit.

8. FF Jaro – TPS 1x2FF Jaro on voittanut viimeksi 27. heinäkuuta!! Joukkueella on todella synkkä putki menossa, eikä myöskään TPS ole vakuuttanut pitkään aikaan. Mystinen ottelu lyödään tukkoon.

9. Sampdoria – Torino 1Tasainen kohde, jossa kotietu tekee Sampdoriasta niukan suosikin. Kotivoittoa on pelattu alustavasti vain (26%) ja se on loistava ideavarma!

10. Udinese – Gagliari 1Udinese on ottelun selvähkö suosikki ja peliprosenteissa vain n. 50% pelattu, joten jätämme sen varmaksi.

11. Catania – Genoa 1xKahden huonosti kauden avanneen kohtaaminen: molemmat joukkueet ovat keränneet vain neljä pistettä kuudesta ottelusta. Kotietu tekee Cataniasta suosikin ja kun kohde on pelattu suunnilleen oikein lyödään osuva merkitys 1x.

12. Napoli – Livorno 1Napoli niin suuri suosikki, ettei varmistukset tunnu mielekkäiltä.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

Southampton - Swansea

1

 

 

2.

Norwich - Chelsea

1

X

2

3.

West Brom – Arsenal

 

 

2

4.

Tottenham – West Ham

1

X

 

5.

MyPa - VPS

1

X

2

6.

HJK - RoPS

1

 

 

7.

FC Honka - KuPS

1

X

2

8.

FF Jaro - TPS

1

X

2

9.

Sampdoria - Torino

1

 

 

10.

Udinese - Gagliari

1

 

 

11.

Catania - Genoa

1

X

 

12

Napoli - Livorno

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 33,00€