1. Washington – NY Islanders 12Lähtökohdat ovat varsin tasaiset ja vain kotietu tekee Capitalsista niukan suosikin. Peliprosentit ovat liikaa isäntien puolella, joten napataan maksava vierasvoitto mukaan riville.

  2. Columbus – Ottawa 12Hyvin samankaltainen kohde kuin ensimmäinen: tasoeron todella pieni ja vain kotietu määrää suosikin. Kohde on lähes oikein pelattu ja napataan mukaan osuvimmat merkit: 12.

  3. Boston – Dallas 1x2Boston on materiaaliltaan vahvempi ja kotonaan selvä suosikki, mutta aivan liian ylipelattu sellainen. Dallas pystyy pitämään isotkin joukkueet ahtaalla ja vierasmenestykset ovat todella maksavia kohteita.

  4. Montreal – St. Louis 1x2Lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät ja kohde on oikein pelattu: täydet merkit.

  5. Florida – Edmonton 12Florida on lievästi ylipelattu, sillä Panthers on vain marginaalinen suosikki kotiedun puolesta. Edmonton pystyy aivan hyvin kaatamaan Floridan ja vierasvoitto tekisi jopa mieli laittaa varmaksi – ei kuitenkaan hullutella.

  6. Minnesota – Calgary 1Calgary kärsii loukkaantumisista, eikä vieraspelaaminen ole vakuuttanut. Wild on sarjan paras kotijoukkue ja kääntää ottelun todella todennäköisesti itselleen – ylipelattunakin kelpaa varmaksi.

  7. Phoenix – Vancouver 1Phoenix on ollut loistovedossa ja kuuluu sarjan parhaimpiin kotijoukkueisiin. Tasoero joukkueiden välillä ei ole suuri Canucksin hyväksi ja kotietu tekee Kojooteista jopa niukan suosikin. Vancouveria on pelattu aivan liikaa ja kierroksen paras idea on Phoenixin voitto!

  8. San Jose – Buffalo 1Päätöskohteessa joutuu kiristelemään hampaita... Yleensä emme ikinä ottaisi näin räikeästi ylipelattua varmaa riveihimme, mutta kun kierros on muutenkin hankalanoloinen ja San Jose on vain NIIN suuri suosikki voittamaan ottelun, tehdään poikkeus.