1. HJK - Torino: HJK ei ole onnistunut Eurooppa Liigassa vielä kertaakaan maalinteossa. Torino ei vastaavasti ole vielä päästänyt maalin maalia kilpailussa. Torino tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton taistelussa pudotuspelipaikoista. HJK lähtenee myös kotikentällään otteluun aktiivisesti hakemaan osumia. Kamppailusta voikin muodostua varsin runsasmaalinen. 
  2. FC Kööpenhamina - Club Brugge: Varsin tasainen ottelu tiedossa, johon köpisläiset lähtevät vain kotiedun puolesta niukkoina suosikkeina. Ensimmäinen ottelu Belgian maaperällä päättyi 1-1 tasalukemiin. Isojen panosten pelissä tuskin kuitenkaan äidytään maali-iloitteluun. Alustavasti molempien joukkueiden nollat ovat hyviä peli-ideoita.  
  3. Ast. Tripolis - Tottenham: Tottenhamin pääpaino on Valioliigassa, joten kokoonpanoa kierrätetään varmasti ankarasti tässä ottelussa. Asteras nauttii Kreikassa kovaa kotietua, eikä ole hävinnyt vielä ainoatakaan kotipeliään koko kaudella. Alustavan pelijakauman ainakin vierasrunsasmaaliset voitot ovat pahasti ylipelattuja ja isäntien venymisistä löytyy hyviä ideoita!

Moniveto 9: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HJK - Torino

Koti

1,2

Vieras

2,3,4

2

FC Kööpenhamina - Club Brugge

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

3

Ast. Tripolis - Tottenham

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 9: panos 0,20e - hinta 43,20€