HIFK – Blues:

IFK:lla on vaikea jakso menossa. Neljän ottelun tappioputkea ei ainakaan helpota Juuso Puustisen ja Toni Söderholmin loukkaantumiset. Tapparaa vastaan joukkue pelasi hyvin puolustusvoittoisesti ja Ville Husso torjui joukkueelle pisteen. Teemu Ramstedt alkaa pikkuhiljaa päästä vauhtiin ja häneltä voidaan vielä odottaa paljon.

Blues esiintyi eilen todella vaisusti Ilvestä vastaan häviten 0-3 kotikentällään. IFK nauttii paikallisottelusta huolimatta pientä kotietua omassa petoluolassaan. Joukkue on myös materiaalin puolesta parempi ja levänneempänä se on selvähkö suosikki illan otteluun. operaattori poistettuin tarjous 1,90 kelpaa peleihin!

Ilves – Kärpät:

Ilves otti eilen maukkaan 0-3 voiton Espoosta. Joukkuetta kuitenkin rasittaa paljon ykköshyökkääjä Michael Keräsen loukkaantuminen.

Kärpät sen sijaan sortui pahaan asennevammailuun tiistaina Turussa. Oululaiset ovat ilmeisesti henkisesti jo olympiatauolla. Vaikka Kärpät on levänneempi ja materiaaliltaan Ilvekseen nähden ylivertainen, ei Turun pelin nähtyään kiinnosta näätien puolesta betsaaminen.

P.s. Kärpät ei ole muuten voittanut tällä kaudella Ilvestä kertaakaan. Kaksi keskinäistä kohtaamista on kirjattu tupsukorville yhteismaalein 8-3!!!

SaiPa – Jokerit:

Jokerit hävisi tiistaina JYPille omaan saamattomuuteensa. Paikkoja ratkaista ottelu kyllä riitti, mutta viimeistelytaito oli kehnoa. Teuvo Teräväisen johtama kentällinen on edelleen joukkueen ainoa vaarallinen koostumus. Tänään joukkue lähtee otteluun varmasti revanssihengellä, sillä tammikuun alussa SaiPa teurasti Jokerit Ilmalassa peräti 1-5.

Kotijoukkuetta vaivaa edelleen Jussi Markkasen pikkuvaivat, jotka estävät pelaamisen. SaiPa pelasi tiistaina KalPaa vastaan lepsusti, mutta naarasi 3-4 jatkoaikavoiton. Joukkue on kotonaan selvästi vieraspelejä vahvempi ja antaa tänään narreille kovan haasteen. Jokereiden peli ei vakuuta kuin osittain ja tämän illan kamppailuun lähdetään ympäripyöreissä asetelemissa.

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

IFK - Blues

1

1,90 operaattori poistettu