Varmat: Detroit

Detroit taistelee vielä tiukasti pudotuspelipaikasta, Coloradon pistetarve ei ole aivan yhtä akuutti. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, joten Red Wings lähtee kotiotteluun suosikkina. Oikein pelattu kotivoitto on vaikealla kierroksella hyvä varmaidea.

Ideat: Vancouver

Vancouverilla on ollut vaikea kausi ja myös loukkaantumiset riivaavat joukkuetta. Dallas on napannut edellisestä viidestä ottelusta kolme voittoa. Kaikki voitot tulivat kuitenkin aivan sarjan häntäpään joukkueita vastaan. Canucks on laadukkaampi kokonaisuus ja vieraissa vain niukka altavastaaja. Vaivaiset 19% pelattu vierasvoitto on mahti-idea!

Yllättäjät: Columbus

Blue Jackets on päässyt huippuiskuun olympiatauon jälkeen, kun taas chicagolaiset ovat voittaneet vain yhden ottelun Sotshista palattuaan. Blackhawksilta oli valtavasti miehiä Venäjällä, joten väsymyksen ymmärtää. Sarjatilanne antaa Chicagolle myöden, eikä pisteille ole pakottavaa tarvetta. Blue Jackets sen sijaan taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin. Törkeästi alipelatut vierasmenestykset maistuvat.

Urheiluveikkauksen vihjeriviKiekkovakio 3

#

Kohde

1

X

2

1.

Winnipeg – Los Angeles

1

 

2

2.

Boston - Washington

1

 

2

3.

Tampa Bay - Buffalo

1

 

2

4.

Detroit - Colorado

1

 

 

5.

Chicago - Columbus

 

X

2

6.

Nashville – St. Louis

1

X

 

7.

Dallas - Vancouver

 

 

2

8.

Phoenix – Montreal

1

 

 

9.

Edmonton - Islanders

 

X

2

10.

San Jose - Pittsburgh

1

 

2

Rivin hinta 0,30€ - järjestelmärivi 38,40€Minivakion kanssa yhteensä 48,00€