1. Jokerit – SaiPa: Luvassa on tasainen ja vähämaalinen kamppailu. SaiPa on ollut tauon jälkeen täysin tukossa, mutta tähän ei pidä ylireagoida. Joukkueen peruspalaset ovat edelleen kohdallaan ja nyt luultavasti Jussi Markkanen palaa maalille. Jokerit on ollut vahva Tomek Valtosen astuttua laivan kapteeniksi ja paremmalla materiaalilla isännät lähtevät kotiotteluun suosikkeina. SaiPa on kuitenkin unohdettu peliprosenttien puolesta ja sen menestyksistä löytyy loistavia ideoita!

  2. Frölunda – Leksand: Frölundalla on ollut tauon jälkeen vaikeaa. Sarjakakkonen on kolme ottelun tappioputkessa. Leksands on kuitenkin materiaalin puolesta heikompi ja lähtee vieraskentällä altavastaajana kamppailuun. Molemmat kuuluvat sarjan vähämaaliseen kastiin, joten pienissä maalimäärissä on ideaa.

  3. Skellefteå – Färjestad: Skellefteå on materiaalin puolesta SHL:n paras joukkue ja lähtee otteluun kuin otteluun kotikentällään suosikkina. Färjestad on kuitenkin ollut pirteä tauon jälkeen, vaikka European Trophyn lopputurnaus teki sen joulutauosta huomattavasti lyhyemmän.

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - Saipa

Koti

1,2,4

Vieras

1,3,4

2

Frölunda - Leksand

Koti

1,3,4

Vieras

1,3

3

Skellefteå - Färjestad

Koti

2,3,4

Vieras

1,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€