1. Sunderland – Man U: Kyseessä on Cupin välierä, joten kumpikaan joukkue tuskin panee peliä läskiksi. Molemmat joukkueet pelasivat toissapäivän FA Cupia, joten ottelurasitus senkuin kovenee joulun jälkeen. Sunderland pääsi ManU:a helpommalla, kun piskuinen Carlisle kaatui kotona 3-1. United hävisi Swansealle kotona 1-2. Myös Spurs oli Valioliigassa 1-2 parempi ManU:a Old Traffordilla vajaa viikko sitten. Vieraiden peli ei millään tasolla vakuuta ja vaikka materiaalit on selvästi isäntiä vastaan, tekee kotiedulla vahvistettua Sunderlandia mieli pelata!

  2. Lincoln – Alfreton T: Alfreton on varsin vakuuttavassa iskussa, vaikka edelliskierroksella tulikin vierastappio. Tänä ennen joukkue nappasi viisi peräkkäistä voittoa, kun taas Lincolnilla ei ole voittoakaan edellisestä viidestä ottelusta. Isäntien kotietu tekee ottelusta ympäripyöreät, eikä peliprosenteissa ole mitään ihmeellistä, joten merkkejä saa käyttää.

  3. FC Halifax – Salisbury C: Molemmat kuuluvat sarjan ylempään keskikastiin, eikä materiaaleissa ole suurta eroa. Halifaxin kotietu tekee siitä vain niukan suosikin. Salisbury kuuluu sarjan vähämaaliseen kastiin ja lähtee luultavasti vieraisiin puolustavalla kannalla. Vähämaalisista tuloksista löytyy parhaat peli-ideat.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sunderland - ManU

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

2

Lincoln - Alfreton

Koti

1,2

Vieras

0,2,3

3

Halifax - Salisbury

Koti

0,2

Vieras

0,1

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€