1. Hertha - Hannover: Kummankaan peliotteet eivät vakuuta. Hannover on onnistunut vain kerran tällä kaudella vierasmaalin tekemisessä. Hertha ailahtelee illasta toiseen sekä kotona että vieraissa. Haastavaan kohteeseen kannattaa tykittää reilusti merkkejä. Isännät ovat vain kotiedun puolesta niukan suosikin asemassa.
  2. Cordoba - Deportivo: Myös toinen kohde on haastava. Sarjan jumbokamppailu, jossa ei todellista suosikkia voi nimetä. Pisteet ovat elintärkeät, joten vähämaalinen lopputulos ei missään nimessä olisi yllätys. Cordoba on kotiedun puolesta vain niukka suosikki. Molempien nollat ovat hyviä peli-ideoita, mutta tähänkin kohteeseen tarvitaan runsas rastitus. 
  3. Bolton - Wigan: Illan idea haetaan päätöskohteesta. Boltonin kausi on ollut synkkä, kuten myös Wiganin. Viikolla Bolton otti kuitenkin upean kotivoiton Cardiffista. Kotona Wanderersin peli on kulkenut viime ajat moitteetta. Tasoero joukkueiden välillä ei ole mahdoton, joten vahva kotietu tekee isännistä suosikin. Vedetään pelit vain niukan kotisuosikin kautta!

Moniveto 1: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hertha - Hannover

Koti

1,2

Vieras

0,2,3

2

Cordoba - Deportivo

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

3

Bolton - Wigan

Koti

2,3

Vieras

0,1

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€