1. Man U – Newcastle: Molemmat hävisivät keskiviikon ottelunsa. ManU sai kokea Evertonia vahvuuden kotiottelussaan 0-1 ja Newcastle sai kylmää kyytiä Swansealta vieraissa 3-0. ManU on joutunut tulemaan toimeen ilman Robin Van Persietä. United on toki kotonaan selvä suosikki otteluun, mutta ennen Swansea-ottelua Newcastle oli huippuiskussa ja vierasyllätykset kiehtovat ensimmäisessä kohteessa.

  2. Southampton – Man C: Southampton on yksi sarjan parhaiten puolustavista joukkueista, mutta nyt se kärsii useista avainmiesten poissaoloista. Tämä on romuttanut tiukan puolustuksen ja kolme edellistä ottelua on päätynyt tappioon maalierolla 3-8. City on materiaalin puolesta edellä ja isäntien loukkaantumissuman vuoksi vieraissakin selvä suosikki.

  3. Sunderland – Tottenham: Spurs on selvästi isäntiä vahvempi kokonaisuus, mutta sillä on ollut vaikeuksia maalinteon kanssa. Sunderlandin puolustus on kuitenkin sekoillut välillä oikein huolella ja vierailla on itseluottamusta nostanut 1-2 voittoa Fulhamista alla. Peliprosentit ei anna syytä tuhlailla merkkejä kotimenestyksiin.

    Lue myös tuoreimmat ja kattavammat uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man U - Newcastle

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

2

Southampton – Man C

Koti

0,2

Vieras

2,3,4

3

Sunderland - Tottenham

Koti

0,1

Vieras

2,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€