Varmat: JYP

JYP on päässyt taas oivaan vireeseen ja on selvästi Kerhoa laadukkaampi kokonaisuus. Kotonaan joukkue on jättisuosikki ja peliprosenttienkin puolesta hurrikaanit ovat loistava varma.

Ideat: Lukko, KalPa

Lukon voittoputki päättyi tiistaina Lahteen. Joukkue pelissä on kuitenkin paljon hyviä elementtejä ja kotonaa raumalaiset ovat vahvoja. Tappara on materiaaliltaan parempi, mutta sen pelissä on ollut viime ajat surffailun makua. Pisteitä on tullut heiveröisiltä vastuksilta tasaiseen tahtiin, mutta Raumalla luvassa on aivan eri vastus. 10 prosenttiyksikkö alipelattu kotivoitto on loistava idea.

KalPan nuoret miehet pelaavat tulevaisuudestaan, joten kuopiolaisilla on vielä riittänyt energiaa kentälle. Pelicans on nykykunnossa KalPaa vahvempi, mutta ei ailahtelevaiseen lahtelaisryhmään suurta luottoa löydy. Kotonaan KalPa on vain niukka altavastaaja ja yli 15 prosenttiyksikköä alipelattu kotivoitto otetaan rohkeasti varmaksi.

Yllättäjät: Oilers

Oilers on saanut peliään kuntoon. Kirjoitushetkellä joukkue oli voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä. New Jersey sen sijaan on kerännyt vain voiton viidestä edellistään. Kotietu tekee Devilsistä vain marginaalisen suosikin ja vierasvoitossa on ideaa!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJääkiekkovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

JYP - HPK

1

 

 

2.

TPS - Ässät

1

X

2

3.

KalPa - Pelicans

1

 

 

4.

Lukko – Tappara

1

 

 

5.

Sport - KooKoo

1

 

 

6.

HCK - JYP-Akatemia

1

X

2

7.

Jukurit - Jokipojat

1

 

2

8.

Hokki - K-Vantaa

1

 

2

9.

Peliitat - SaPKo

1

 

2

10.

Carolina - Florida

1

 

 

11.

New Jersey - Edmonton

 

X

2

12

Pittsburgh - Rangers

1

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 30,60€