1. Man City – Aston Villa: City kelpaa hyvin varmaksi voittajaksi tähän otteluun, sillä Liverpoolin pelattua tasan Crystal Palacen vieraana, he nousivat ennakkosuosikiksi voittamaan Valioliigan. En usko että City lipsauttaa tällaista mahdollisuutta käsistään. Ottelusta ei välttämättä muodostu teurastusta, mutta Cityn 2-3 maalin voitto on lähellä.
  2. Sunderland – West Bromwich: Englannissa riittää mielenkiintoa putoamiskamppailua vastaan taistelevasta parista Sunderland – West Bromwich. Sunderland on voittanut kolme ottelua putkeen ja on noussut pois putoajan paikalta. Pisteen kotijoukkueen edellä oleva West Bromwich taasen on aina ollut hankala vastustaja isännille. Mielenkiintoisista lähtökohdista voidaan vielä nostaa esiin se tosi seikka, että tasapelillä molemmat näistä joukkueissa varmistaisivat sarjapaikkansa. Vähämaalinen kamppailu odotettavissa
  3. Valladolid – Real Madrid: Edellisellä kierroksella La Ligassa riitti yllätyksiä, kun sarjaa johtava Atletico Madrid hävisi ja Real Madrid pelasi tasan. Nyt Realin on otettava voitto ja sen se myös tulee ottamaan. Taistelu tiivistyy entisestään La Ligan mestaruudesta.

 

Moniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man City – Aston Villa

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Sunderland – West Bromwich

Koti

0,1

Vieras

0,1

3

Valladolid – Real Madrid

Koti

0,1

Vieras

3,4

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 19,20€