1. Kärpät - Lukko: Illan lätkämonarin ensimmäisestä kohteesta löytyvät, viime aikoina hieman heikommin esiintyneet joukkueet. Kärppien peli ei ole rullannut toivotulla tavalla joulutauon jälkeen. Joukkue on raapinut kasaan kuusi pistettä viimeisestä neljästä ottelustaan, eikä peli ole säväyttänyt. Lukko on voittanut vain yhden neljästä pelaamastaan ottelusta tauon jälkeen, mutta joukkue on saanut riveihinsä takaisin loukkaantumisista kärsineitä pelaajia ja lähteekin haastamaan Kärppiä Raksilaan ykkösrosterillaan. Jos RD onnistuu sytyttämään joukkueensa taisteluun voitosta, nähdään varmasti värikäs ja tasaväkinen kamppailu.
  2. Ässät - Jokerit: Ässät ovat onnistuneet kairata kaksi voittoa putkeen, pitkän ja synkän alkukauden jälkeen. Joukkueen kahdessa edellisessä ottelussa on ollut merkkejä taisteluilmeestä ja halusta voittaa. Jokerit tunnetusti pelaavat vähämaalisia otteluita ja joukkueen puolustus toimii hyökkäystä paremmin. Odotettavissa vähämaalinen ja tiukka ottelu, jossa ei maaleilla mässäillä.
  3. Hifk - Tappara: Kolmannessa kohteessa vastakkain ovat Hifk ja Tappara. Hifkin kotietu ja Tapparan viimeaikaiset nyrpeät esitykset nostavat helsinkiläisten osakkeita. Tapparan materiaali toisaalta tasoittaa lähtökohtia. Ympäripyöreä ottelu, mutta odotettavissa vähämaalista keskiviikko lätkää.

 

Moniveto 4: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kärpät - Lukko

Koti

2,3

Vieras

0,2,3

2

Ässät - Jokerit

Koti

0,1,3

Vieras

0,2

3

Hifk - Tappara

Koti

1,2

Vieras

0,1,3

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€